Evenementen

Get involved! Hier vind je een overzicht van evenementen die te maken hebben met een transitie naar een eerlijke en duurzame mode industrie. Organiseer jij ook een evenement dat hiertussen past? Stuur een email met informatie en beeld naar [email protected].

Alle evenementen

SAVE THE DATE --> Het Fair Fashion Festival Rotterdam komt er aan!!! Op 1 juli 2018 is het zover! We zijn druk bezig met de opzet en zodra er meer nieuws is houden we je via dit event op de hoogte van het programma!

De nadruk ligt op het verbinden van lokale initiatieven en ondernemers met een breder publiek, het laten zien van innovaties op gebied van duurzaamheid en hoe je duurzaamheid en bewust consumeren kan integreren in je dagselijks leven. Een dag vol informatie, inspiratie en creatie dankzij een markt, modeshows, lezingen, documentaries, kledingruil en workshops, dit alles onder begeleiding van livemuziek.

Een Kick-Off Fair Fashion Festival ter ere van de #EUGreenWeek. 
Met meerdere fashion shows, workshops en lezingen kijken wij uit naar een unieke dag, in het teken van duurzame mode!

For both men and women! 
Do you want to update your wardrobe for summer? AGREEn organizes a clothing swap on Wednesday the 16th, during the Green Week (May 14 - May 17). Bring your old clothes and swap them!

Samen staan we sterk! Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en doorzame mode.