Waarom samenwerken met Project Cece?

Project Cece biedt een unieke marketingkans voor webwinkels die zich richten op de bewuste consument. De bezoekers van Project Cece behoren namelijk precies tot deze doelgroep. Project Cece is daarmee een ideale schakel tussen de bewuste webwinkels en hun doelgroep. Project Cece bevordert de verkoop van het bewuste aanbod op uw website op drie manieren:

 

Alle producten worden getoond aan een steeds grotere groep bewuste consumenten

Project Cece had in mei 2019 meer dan 31.000 bezoekers op het Nederlandse platform en elke maand groeit het aantal. Daarnaast is Project Cece ook actief in Duitsland en de UK, waar het aantal bezoekers ook groeit. Door samen te werken met Project Cece worden dus alle producten van uw webshop getoond en gedeeld met deze groeiende groep aan Europese consumenten.

 

Project Cece helpt met het vergroten van de naamsbekendheid van uw webwinkel

Een groot voordeel van het vertonen van het aanbod op Project Cece is dat de naam van de webwinkel veelvuldig gevonden wordt in de positieve context van modieuze, bewuste en innovatieve kledingaanbieders. Project Cece biedt daardoor een manier voor het bereiken van nieuwe klanten en het vergroten van de naamsbekendheid. Daarnaast zal Project Cece ook bij de start van een samenwerking uw webwinkel delen via Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn en de Project Cece nieuwsbrief.

 

Project Cece verhoogt de vindbaarheid van specifiek gezochte artikelen

Naast het verhogen van de algemene vindbaarheid van de winkel, verhoogt Project Cece de vindbaarheid van specifieke artikelen in het winkelaanbod. Consumenten kunnen via de website van Project Cece namelijk direct invoeren naar welke artikelen ze op zoek zijn en daarop filteren. Als uw webwinkel een gezocht artikel aanbiedt, zal deze direct aan de gebruiker worden weergegeven. Op deze manier worden uw artikelen automatisch weergegeven als gebruikers op zoek zijn naar dergelijke artikelen. Zo hoeft de consument de verschillende webwinkels niet eerst stuk voor stuk af te struinen waarbij de kans bestaat dat het artikel op uw website niet gevonden wordt (bijvoorbeeld als de consument al bij eerdere winkels de zoektocht beëindigt). De kans dat deze specifiek gezochte artikelen in uw aanbod gevonden worden, wordt dus vergroot door het vertonen van het aanbod op de Project Cece website.

 

Aan welke voorwaarden moet uw webwinkel voldoen

Elke webwinkel die zich bij Project Cece zou willen aansluiten moet hun producten verantwoord produceren. Aan de hand van een framework analyseren wij kritisch of uw onderneming voldoende aansluit bij Het framework is gebaseerd op 2 kernwaarden en 3 overige waarden (lokaal geproduceerd, veganistisch, het steunen van de lokale bevolking). Aan deze waarden zijn enkele vragen verbonden, om erachter te komen of uw producten aan deze waarden voldoen. Een uitgebreide toelichten van onze waarden vindt u hier. Uw producten dienen overeen te komen met in ieder geval 1 van onze 2 kernwaarden en elk van de andere waarden is een mooie toevoeging die wij ook bij uw producten op Project Cece zullen laten zien. Per webwinkel tonen we een begeleidende tekst aan onze bezoekers met uitleg waarom en op welke manier uw producten bij onze waarden aansluit. Transparantie is erg belangrijk bij Project Cece en daarom bieden wij zoveel mogelijk informatie over de merken aan onze website bezoekers. 

Keurmerken zijn een pré maar niet verplicht. Wij begrijpen dat het verkrijgen van een keurmerk voor sommige merken nog niet haalbaar is door de kosten, of dat het niet relevant is voor hun product. Als u vindt dat uw producten op een eerlijke en duurzame manier zijn geproduceerd, horen wij graag uw verhaal.

Wat zijn de kosten?

Project Cece werkt door middel van affiliate marketing. Dit betekent dat we commissie ontvangen voor aankopen die worden gedaan na doorverwijzing van ons platform. Aangezien we bij Project Cece weten dat het heel duur kan zijn om u als klein merk of winkel aan te sluiten bij een affiliate netwerk, hebben we ons eigen affiliate netwerk opgericht waar geen extra kosten aan verbonden zijn. Deze is voor veel e-commerce frameworks (zoals Shopify en Woocommerce), makkelijk te implementeren via de admin zonder hulp van een webbouwer, maar ook te implementeren op custom websites.

Je hoeft bij Project Cece geen datafeeds aan te leveren. Wij werken met webcrawlers waarmee we de productdata zelf kunnen inladen zonder extra actie of moeite van jou.  Wij vragen een klein opstartbedrag (het bedrag is afhankelijk van de grootte van de winkel). De eenmalige opstartkosten dekken het opzetten van de datafeeds, de affiliate plugin en de shoutouts op sociale media.

We bieden bij Project Cece naast het opstartbedrag verder geen extra kosten in rekening. Er zijn geen maandelijkse kosten en er hoeft verder dus alleen betaald te worden als er ook echt een aankoop wordt gedaan. No cure no pay dus!
 
Interesse in een samenwerking? U kunt ons bereiken [email protected]
Of u kunt uw merk meteen aanmelden door het intake formulier in te vullen.