Voor (toekomstige) partners

Wat zijn de voordelen van Project Cece voor uw webwinkel? 

Project Cece biedt een unieke marketingkans voor webwinkels die zich richten op de bewuste consument. De bezoekers van Project Cece behoren namelijk precies tot deze doelgroep. Project Cece is daarmee een ideale schakel tussen de bewuste webwinkels en hun doelgroep. Project Cece bevordert de verkoop van het bewuste aanbod op uw website op drie manieren: 

Project Cece

  • ... Verhoogt de vindbaarheid van de winkel online Search Engine Optimization

Project Cece plaatst niet één of weinig links naar de webwinkel, maar bevat meerdere links pér artikel dat aangeboden wordt op de webwinkel! Het minimale aantal links dat naar de webwinkel verwijst vanaf Project Cece is dus gelijk aan het aantal bewuste artikelen dat de webwinkel aanbiedt. Daardoor verhoogt Project Cece in één klap het totaal aantal externe links dat naar de webwinkel verwijst. Het grote aantal links naar de webwinkel verhoogt de ranking van de website bij zoekmachines. Het kan er dus voor zorgen dat de webwinkel op zichzelf hoger eindigt bij de resultaten van zoekmachines als gebruikers naar gerelateerde termen zoeken. 

  • ... Verhoogt de naamsbekendheid van de winkel

Een groot voordeel van het vertonen van het aanbod op Project Cece is dat de naam van de webwinkel veelvuldig gevonden wordt in de positieve context van modieuze, bewuste en innovatieve kledingaanbieders. Project Cece biedt daardoor een manier voor het bereiken van nieuwe klanten en het vergroten van de naamsbekendheid. 

 

  • ... Verhoogt de vindbaarheid van specifiek gezochte artikelen

Naast het verhogen van de algemene vindbaarheid van de winkel, verhoogt Project Cece de vindbaarheid van specifieke artikelen in het winkelaanbod. Consumenten kunnen via de website van Project Cece namelijk direct invoeren naar welke artikelen ze op zoek zijn en daarop filteren. Als uw webwinkel een gezocht artikel aanbiedt zal deze direct aan de gebruiker worden weergegeven. Op deze manier worden uw artikelen automatisch weergegeven als gebruikers op zoek zijn naar dergelijke artikelen. Zo hoeft de consument de verschillende webwinkels niet eerst stuk voor stuk af te struinen waarbij de kans bestaat dat het artikel op uw website niet gevonden wordt (bijvoorbeeld als de consument al bij eerdere winkels de zoektocht beëindigt). De kans dat deze specifiek gezochte artikelen in uw aanbod gevonden worden, wordt dus vergroot door het vertonen van het aanbod op de Project Cece website. 

Aan welke voorwaarden voldoen de getoonde webwinkels?

Alle webwinkels die op onze website getoond worden zijn op de één of andere manier duurzaam. Per winkel hebben wij gekeken op wat voor manier zij duurzaam zijn, hoe zij hun productieprocessen controleren en hoe zij hun producten aanbieden. Voorwaarden waaraan zij voldoen is dat het productieproces ook door onafhankelijke partijen wordt bestempeld als duurzaam, zij transparant zijn over het productieproces en hun producten op een dusdanig aantrekkelijke manier aanbieden dat wij van mening zijn dat zij passen bij een moderne, levendige leefstijl.


Vragen/interesse? 

Wij staan klaar voor kleine en grote vragen en/of ideeën. Neem bij twijfel contact met ons op! Dat kan per e-mail: [email protected] of via de contactpagina op de website. We geven u graag ons telefoonnummer of spreken met u af mocht u dat fijn vinden.

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen
in eerlijke en duurzame mode.