Project Cece verkoopt zelf geen kleding. Wij verzamelen een groot aanbod van bewuste kleding zodat je gemakkelijk door dit aanbod kan zoeken. Als je tot aankoop wilt overgaan word je doorverwezen naar de productpagina van de aanbieder.

 

Nee, als je kleding wilt kopen die je gevonden hebt via onze website word je doorverwezen naar de productpagina van de aanbieder. Je betaalt dus dezelfde prijs als direct bij de aanbieder.

Fijn dat je zo veel leuke kleding gevonden hebt! Helaas kunnen we dit proces nog niet makkelijker maken en moeten de aankopen apart per website gedaan worden. Wij zijn als Project Cece nog te klein om betaling via onze website aan te bieden, maar wellicht is dit een goede aanvulling in de toekomst.

Met bewuste kleding bedoelen we kleding waarvan geprobeerd wordt de negatieve voetafdruk, al dan niet op mensen, dieren of het milieu, zo klein mogelijk te maken. Dit is dus kleding waarbij nagedacht is over de impact ervan op de wereld en getracht wordt deze zo positief mogelijk te maken. Dit beslaat dus een heel scala aan gradaties, sommige merken houden zich bijvoorbeeld bezig met goede werkomstandigheden, andere merken doen daarnaast ook nog hun best om de CO2-voetafdruk te verminderen en zijn daarvoor met een keurmerk gecertificeerd. Wij laten deze verschillende gradaties samen op onze website zien binnen de verschillende labels, maar geven jou meer gedetailleerde informatie erbij zodat je zelf kan beslissen wat je belangrijk vindt.

Wij proberen het aanbod zo accuraat mogelijk weer te geven en updaten elke dag de database. Het kan natuurlijk voorkomen dat een product eerder uitverkocht raakt en daarom iets langer op onze website wordt weergeven. Het spijt ons als dit teleurstelling veroorzaakt, laat het ons weten als het zo is dan kunnen we ons geautomatiseerde proces verbeteren.

We proberen een zo uitgebreid mogelijk aanbod van bewuste kleding weer te geven. Dit bestaat dus uit verschillende gradaties aan aanbod. Sommigen merken hebben een nog kleinere voetafdruk dan anderen. Om dit duidelijk te maken geven we bij elk product extra informatie over het merk zodat je zelf kan kiezen of het voor jou geldt als een bewuste aankoop. Mis je nog winkels op onze website? Laat het ons vooral weten, we breiden het aanbod graag uit en waarderen je tips enorm.

Leuk dat je interesse hebt in onze website! We hebben hier een speciale pagina met meer informatie over samenwerken en partnerschappen.

Wij proberen ons aanbod altijd actueel te houden. Dat betekent dat wij een aantal keer per week controleren of de producten en beschikbare kleuren/maten die op de Project Cece website staan nog wel beschikbaar zijn. Als een product/maat niet leverbaar is bij de betreffende webwinkel, dan kan het dus zo zijn dat het product niet meer op onze website zichtbaar is.

 

Project Cece werkt op commissie basis. Dit betekent dat voor elke aankoop die wordt gedaan na doorverwijzing vanaf de Project Cece website, wij een percentage ontvangen. We bieden ook extra betaalde promoties aan.

Is je vraag niet beantwoord? Stuur ons een bericht! en we antwoorden zo snel mogelijk!