Strawless in the City: The Tasting

27 juli 2018 18:00 • Naar event website

Strawless in the City: The Tasting

Wist u dat we in Europa ongeveer 36,4 miljard rietjes per jaar gebruiken? Ze hebben 5 seconden nodig om ze te produceren, we gebruiken het 5 minuten en ze verdwijnen NOOIT.

De toewijding van Rosalia's Menagerie aan duurzaamheid ligt in de wortels van hun bar. Hier hebben ze nog nooit plastic rietjes gebruikt en ze blijven zich zorgen maken over het milieu in elk detail van hun werk. Daarom werken ze samen met de IamStrawless-beweging, een campagne die zich inzet voor het verbod op het gebruik van plastic rietjes in Nederland in 2019.

Om IamStrawless 'event,' Strawless in the City 'te starten, doe je mee aan een avondje heerlijke hapjes en cocktails. Ze hebben een speciaal menu samengesteld met een nieuwe kijk op klassieke cocktails die meestal met rietjes worden geserveerd. , € 1 wordt gedoneerd aan Movement86 Foundation, die de IamStrawless-campagne uitvoert.

We raden aan een reservering te maken om je plek te redden, stuur gewoon een bericht via het Facebook evenement. Partijen van maximaal 6 personen zijn welkom.

Ga voor meer informatie over IamStrawless naar: www.iamstrawless.org.

 

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen
in eerlijke en duurzame mode.