Made-by

In het kort

  • Hoofdcategorie: Milieuvriendelijk en Fair Trade
  • Geeft bedrijven een score kaart waarop staat hoe
    goed ze het doen op sociaal en milieuvriendelijk gebied.

Made-by is een prijswinnende non-profit organisatie die werken om milieu en sociale omstandigheden te verbeteren in de mode industrie. Ze doen dit door middel van consultancy en het bijhouden van de vooruitgang die merken maken. De vooruitgang van merken wordt bijgehouden met een ‘Mode Tracker’. Deze ‘Mode Tracker’ verzameld alle informatie van een merk op gebied van milieu en hoe sociaal hun praktijken zijn. Deze informatie komt terecht in een makkelijke te overzien rapport (‘Scorecard’), waarin wordt gezegd op welke gebieden het merk het goed doet, en waar er ruimte is voor verbetering. Meer informatie of deze tracker vind je in het onderstaande filmpje:

Alle merken die zich bij Made-By hebben aangesloten hebben dus een score kaart waarop is te zien hoe goed ze het sociaal en milieuvriendelijk gebied doen.
Meer informatie is te vinden op de website van Made-By: http://www.made-by.org/

 

 

 

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame mode. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in onze shopsectie!

 

 

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen
in eerlijke en duurzame mode.