VEJA Baby Pantoffels X The Blind Spot

Noor Veenhoven

VEJA Baby Pantoffels X The Blind Spot

Vanaf vandaag shop je de nieuwe baby collectie van VEJA bij The Blind Spot. De collectie bestaat uit drie verschillende stijlen en is verkrijgbaar in twee verschillende maten.

De babyslofjes zijn gemaakt van de fijnste materialen en dus geschikt voor de voetjes van de allerkleinsten. De oplage is gelimiteerd. De schoentjes zijn geschikt om als cadeau te geven tijdens de decembermaand.

veja baby

VEJA Baby zal vanaf 30 november beschikbaar zijn bij ons in de winkel en online. Verkrijgbaar in drie verschillende kleurstijlen: Camel Pierre, Desert Petale en Brown Pekin. De zolen van de baby sneakers zijn soepel en dus zeer geschikt voor het kleine voetje wat nog volop in de groei is.

De sneakers zijn beschikbaar  in twee maten: 17/18 (3-6 maanden) en19/20 (6-12 maanden).

€60,- per paar

 


Deel dit verhaal

Gerelateerde artikelen

11x duurzame en hippe kinderkleding!

De baby- en kinderkleding sectie van Project Cece is behoorlijk gegroeid. Dat betekent veel opties om jouw kinderen in duurzaam en ethisch geproduceerde kleding te hullen! In deze blog zetten we voor jullie de coolste baby- en kinderkleding op een rijtje. Deze merken denken vaak ook aan inclusiviteit en hebben gave unisex items in de collectie. Want waarom zouden jongetjes geen bloemetjes dragen en waarom zouden meisjes geen dinosaurus op hun shirt dragen?

Dit ontdekten we over duurzame zwangerschapskleding

Hoewel we er zelf niet veel ervaring mee hebben gehad (lees: nul), horen we steeds vaker hoe lastig het is om leuke én duurzame mode te vinden als je zwanger bent. Ook al vinden wij het voor zwangere vrouwen totaal geoorloofd om 9 maanden lang in sweatpants en sweaters rond te lopen, kunnen we ons voorstellen dat je af en toe in die 9 maanden toch wat leuks aan wilt. Maar hoe doe je dat met een buik waardoor al je tops ineens naveltruitjes worden? Wij onderzochten wat er zoal te vinden is voor de duurzame mom to be. Lees snel verder om te zien wat we ontdekten!

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in ons online overzicht van duurzame producten voor vrouwen of mannen!

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en duurzame mode. We planten een boom voor elke inschrijving! 🌳