De Leukste Stijlen Zomerjurkjes Die Je In 2020 (en Komende Jaren) Aan Wilt!

Noor Veenhoven

De Leukste Stijlen Zomerjurkjes Die Je In 2020 (en Komende Jaren) Aan Wilt!

We mogen dan wel allemaal zo veel mogelijk braaf binnen zitten, verlangen naar de zomer en genieten van het mooie lenteweer blijven we gewoon volop doen. We moeten ook een beetje positief blijven met z'n allen en als het mooi weer is mogen we daar best van genieten!

Daarom nemen we in deze blog de zomerjurkjes onder de loep. We gaan kijken naar alle heerlijke stijlen die we op onze website hebben met wat bijbehorende merken, zodat je je makkelijk wegwijs maakt door het grote aanbod van jurkjes dat we hebben en iets vindt dat echt bij je past!

De stijlvolle minimalistische zomerjurkjes

Bij het denken aan zomerjurkjes denk je misschien eerst aan vrolijke bloemenprintjes, maar er zijn ook wat minimalistische stijlen die echt zomer schreeuwen. Zo heb je dit heerlijk zacht blauwe jurkje van The Nordic Leaves, waarvan je gewoon voelt dat het in het warme Spanje is gemaakt. Rita Row maakt ook tijdloze minimalistische ontwerpen die perfect zijn voor de zomer. Met mooie kleuren zoals mosterdgeel en olijfgroen. Dit zijn echt stukken die je jaar in jaar uit aankan, zolang het maar mooi weer is!

Nordic Leaves   rita Row

Zomerse prints

Stijlvolle en minimalistisch is natuurlijk heel mooi, maar de fleurige printjes kunnen ook absoluut niet achterblijven! Van een gezellige zomerse print kun je ontzettend blij worden. Want als de hele buitenwereld in bloei staat dan wil je toch eigenlijk ook een beetje meedoen? Zoals met dit heerlijke bloemige jurkje van Aloha, wat in het zonnige Spanje is gemaakt. De lange jurk van Elements of Freedom is ook een absolute eye-catcher, en nog mooier is dat ze deze week voor elke bestelling €20,- doneren aan katoenboeren via Solidaridad!

Aloha bloemenjurk  Elements of Freedom jurk

Luchtige linnen zomerjurken

Linnen is een fantastisch duurzaam, maar ook zomers materiaal. Het is een lekkere dunne stof die zelfs met lange mouwen eigenlijk heel lekker is in het zomerse zonnetje. De jurkjes van Luciee en Troo zijn hier perfecte voorbeelden van. Verkoelend, maar met lange mouwen, zodat je lekker buiten kunt rondlopen zonder te verbranden.

luciee linnen  Troo linnen jurk

Zomerse Maxi Jurken

De maxi jurk is een prachtige toevoeging aan je zomergarderobe. Een heerlijke zwierige jurk, die een zomerse look geeft, maar waarbij je je niet bij een picknick de hele tijd hoeft zorgen te maken dat iedereen je ondergoed kan zien als je in kleermakerszit zit. Deze van J-LAB3L en VILDIS zijn allebei heerlijk zomers met mooie prints. 

maxi jurk J-Lab3l  vildis maxi jurk

Korte zomerse jurkjes

Ook al zijn lange jurken heel mooi, toch wil je er misschien een leuk kort speels jurkje bij. Toch wat praktischer met lopen en op de fiets, want je hoeft je geen zorgen te maken dat de stof over de grond sleept of tussen je spaak komt. Bhoomi maakt bijvoorbeeld hele leuke korte jurkjes met zomerse printjes, en Thinking Mu maakt leuke fel gekleurde overgooiers. Perfect voor de switch van lente naar zomer, want je kunt er een longsleeve, trui, T-shirtje, of hemdje onderaan trekken. Multi-seasonal dus!

Bhoomi kort zomerjurkje  Thinking mu zomerse overgooier

Blousejurken

Nederland is al een tijdje enorme fan van de blousejurk als echte zomerse outfit. Het is niet voor niets dat het lijkt alsof meisjes opeens in het overhemd van hun vriend over straat gaan. Deze jurkjes hieronder hebben wel nog de lengte om echt het jurkjes imago vast te houden. Brava Fabrics heeft weer een fantastische zomerse print, en Bibico komt met een simpele classy look. Daarmee kun je op kantoor ook nog wel aankomen (als we er ooit weer heen mogen).

Brava Fabrics blouse jurk  Bibico shirt dress

We hebben nog heel veel meer leuke jurkjes op de website natuurlijk, en er komen er alleen maar meer bij. We hebben een paar ontzettend leuke merken (met leuke jurkjes) die zich binnenkort bij Project Cece aansluiten. Hou ons dus in de gate!

Gerelateerde artikelen:

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in onze shopsectie!


Deel dit verhaal

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in ons online overzicht van duurzame producten voor vrouwen of mannen!

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en duurzame mode. We planten een boom voor elke inschrijving! 🌳