Zo werkt het: alle webshops op één plek

Meer dan 300 merken & winkels

Blader door het aanbod van al je favoriete winkels op één plek. Met onze tech maken we het makkelijk voor jou.

Filter op duurzaamheid en kies

Alle info over ethics en duurzaamheid inzichtelijk bij elk product. Filter op type duurzaamheid en kies wat jij belangrijk én mooi vindt.

Support duurzame initiatieven

Favoriet gevonden? Reken af bij de webshop zelf. Zo support je direct duurzame winkels! Als iedereen eerlijk en duurzaam koopt, dan moet de kledingindustrie wel mee.

Wat anderen vinden

Met deze nieuwe site kun je simpel duurzame mode kopen. Wie 'groene' en duurzame kleding zoekt, moet eindeloos winkels of websites doorploegen. Een gloednieuwe, hippe 'verzamelsite' maakt dat een stuk eenvoudiger.
Volkskrant logo
Met enkele muisklikken een duurzame versie vinden van dat ene mooie T-shirt? ­Mode­platform Project CeCe zoekt mee naar ­milieuvriendelijke lookalikes.
Het Parool logo
Dit shoppingplatform wordt de “Zalando” van de duurzame mode. Het shoppingplatform Project Cece maakt het je super gemakkelijk om duurzame kleding te kopen.
HetKanWel logo

Laatste blogposts

10 x Duurzame Kledingmerken voor Heren 03 Mrt
 • Noor Veenhoven
 • Fashion tips & outfits
10 x Duurzame Kledingmerken voor Heren

Weinig duurzame kleding voor mannen? Zeker niet! Het aanbod van herenkleding is bij duurzame merken in de afgelopen jaren enorm toegenomen, daarnaast zijn er ook steeds meer merken te vinden die alleen voor mannen kleding maken of die volledig unisex zijn.

Lees verder
Boeren in India protesteren al sinds september tegen nieuwe wetgeving. Dit is waarom. 24 Feb
 • Melissa Wijngaarden
 • Academy
Boeren in India protesteren al sinds september tegen nieuwe wetgeving. Dit is waarom.

In India vinden op dit moment enorme protesten plaats.

Miljoenen mensen zijn de straat op gegaan om te demonstreren tegen nieuwe landbouw wetten. Nadat Rihanna en Greta Thunberg publiekelijk support uitten voor de protesten, kwam er internationaal veel aandacht voor de protesten zelf, maar ook voor hoe de overheid ingreep. In deze blog zoomen we in op wat er gaande is.

Lees verder
7x onze favoriete duurzame sjaals 17 Feb
 • Noor Veenhoven
 • Fashion tips & outfits
7x onze favoriete duurzame sjaals

Een duurzame sjaal is essentieel voor een duurzame garderobe. Deze sjaals hebben stuk voor stuk een prachtig verhaal en maken je outfit helemaal af.

Lees verder
China heeft de meeste groene miljardairs, maar ook de meeste uitstoot 10 Feb
 • Melissa Wijngaarden
 • Academy
China heeft de meeste groene miljardairs, maar ook de meeste uitstoot

12 Februari 2021 gaat volgens de Chinese jaartelling het jaar van de Os in. Een perfect moment dus om eens in te zoomen op hoe China het eigenlijk doet op het gebied van duurzaamheid. Hier in Nederland wordt China vooral genoemd in combinatie met spotgoedkope producten, ultramoderne miljoenensteden en een controlerende regering. In deze blog zoomen we daarom eens in op een andere kant van China, namelijk wat ze nou werkelijk doen op het gebied van duurzaamheid. 

Lees verder
Je eigen duurzame kledingmerk starten? Met deze 10 stappen kreeg Aaliyah (14) het voor elkaar! 03 Feb
 • Noor Veenhoven
 • Academy
Je eigen duurzame kledingmerk starten? Met deze 10 stappen kreeg Aaliyah (14) het voor elkaar!

Van een passie voor kleding naar een eigen kledingmerk lijkt misschien onbegonnen werk, maar het is zeker mogelijk. Met deze 10 stappen kan iedereen zijn eigen kledingmerk beginnen.

Lees verder
Vast een cadeau voor Valentijnsdag? Dit zijn de leukste duurzame sieraden 27 Jan
 • Melissa Wijngaarden
 • Fashion tips & outfits
Vast een cadeau voor Valentijnsdag? Dit zijn de leukste duurzame sieraden

Doe jij ook elk jaar weer alsof je helemaal niet geeft om Valentijnsdag en het commerciële gedoe er om heen? Ik ook. En élk jaar ben ik weer teleurgesteld als ik niet een klein cadeautje, een lieve brief of een lekker etentje krijg. Daarom besloot ik dit jaar het heft eens in eigen hand te nemen. Niet door zelf te voorzien in mijn eigen valentijnsverrassing, maar door deze blog te schrijven ruim twee weken voor tijd. Zo kan ik heel subtiel even laten zien welke sieraden ik nou echt mooi zou vinden en het balletje valentijnsdag wat vroeger opgooien, zodat er geen excuus meer bestaat. Mocht jij nou ook op zoek zijn naar een mooi cadeau voor valentijnsdag? Ten eerste, hartstikke lief van je! Ten tweede, dit zijn mijn favoriete duurzame sieradenmerken. Enjoy!

 

Lees verder

Duurzaamheids labels