Zo werkt het

Alle webshops op één plek

Meer dan 300 merken & winkels

Blader door het aanbod van al je favoriete winkels op één plek. Met onze tech maken we het makkelijk voor jou.

Filter op duurzaamheid en kies

Alle info over ethics en duurzaamheid inzichtelijk bij elk product. Filter op type duurzaamheid en kies wat jij belangrijk én mooi vindt.

Support duurzame initiatieven

Favoriet gevonden? Met je aankoop support je direct duurzame winkels zelf! Als iedere consument eerlijk en duurzaam koopt, dan moet de mode industrie wel mee.


Wat anderen vinden

Met deze nieuwe site kun je simpel duurzame mode kopen. Wie 'groene' en duurzame kleding zoekt, moet eindeloos winkels of websites doorploegen. Een gloednieuwe, hippe 'verzamelsite' maakt dat een stuk eenvoudiger.
Volkskrant logo
Met enkele muisklikken een duurzame versie vinden van dat ene mooie T-shirt? ­Mode­platform Project CeCe zoekt mee naar ­milieuvriendelijke lookalikes.
Het Parool logo
Dit shoppingplatform wordt de “Zalando” van de duurzame mode. Het shoppingplatform Project Cece maakt het je super gemakkelijk om duurzame kleding te kopen.
HetKanWel logo

LAATSTE BLOGPOSTS

Dit zijn de enorme gevolgen van de coronacrisis voor kledingarbeiders in Zuidoost Azië27 Mrt
Dit zijn de enorme gevolgen van de coronacrisis voor kledingarbeiders in Zuidoost Azië

Ja, wéér een blog over de coronacrisis. Dit keer zoomen we niet in op hoe we thuis lekker aan de slag zijn, hoe je kleine ondernemers en zzp’ers kunt supporten of hoe je zelf mondkapjes kan maken. Dit keer gaat het over de enorme effecten die de coronacrisis in Zuidoost-Azië heeft. Zoals we eerder al zeiden, wordt de mode-industrie keihard geraakt. Mensen kopen een stuk minder kleding, wat op zich goed is, maar door de abrupte en bijna complete stop raken een hoop kledingbedrijven in de problemen.

Lees verder
3x onze favoriete duurzame zonnebrillenmerken24 Mrt
3x onze favoriete duurzame zonnebrillenmerken

De lente is begonnen! Hoewel we de komende maand nog niet massaal naar terrasjes kunnen, zijn er gelukkig genoeg andere -veilige- opties om van het lentezonnetje te genieten. Zo schrijf ik deze blog bijvoorbeeld binnen in het zonnetje op mijn ruime vensterbank. Wil je de lentekriebels nog meer in huis halen? Bereid je dan vast voor op de eerste terrasdagen met één van deze fijne duurzame zonnebrillenmerken! 

Lees verder
DIY Mondkapje voor de Coronacrisis19 Mrt
DIY Mondkapje voor de Coronacrisis

Hoe maak je zelf een mondkapje om je te bewapenen tegen COVID-19? En hoe beschermt zo'n zelfgemaakt mondkapje? Je leest er alles over in deze blog.

Lees verder
De ultieme duurzame loungewear merken om je thuiswerkdagen mee door te komen18 Mrt
De ultieme duurzame loungewear merken om je thuiswerkdagen mee door te komen

De coronacrisis heeft Nederland in zijn greep en veel van ons werken nu gedwongen thuis. Zoals een Nederlands voetballegende ooit zei; elk nadeel heeft zijn voordeel. Nu willen we absoluut de ernst van de crisis niet onderschatten (neem alsjeblieft de maatregelen serieus!!), maar in de blog van vandaag aandacht voor de positieve aspecten. Zoals onze favoriete duurzame merken die heerlijke loungewear maken voor naar je “home office”! 

Lees verder
5x zo support je kleine ondernemers tijdens de coronacrisis (ook als je zelf helemaal geen geld hebt)17 Mrt
5x zo support je kleine ondernemers tijdens de coronacrisis (ook als je zelf helemaal geen geld hebt)

Het coronavirus is voor veel van ons een “consumptie quarantaine” (wat enorme positieve effecten kan hebben op de wereld), maar wat zijn nu de bedrijven die het hardst geraakt worden? Niet per se de groten (Amazon huurt bijvoorbeeld 100.000 nieuwe werknemers in om de groei van het aantal bestellingen te kunnen verwerken), maar juist de kleine ondernemers. 

Diegenen die een mega risico hebben genomen om iets op te zetten (ja dat hoort bij ondernemen) en vaak niet de financiële middelen hebben om buffers op te bouwen waar ze de komende maanden op kunnen teren. In de blog van vandaag daarom een aantal tips hoe je kleine ondernemers en zzp’ers kunt helpen in deze bizarre tijden van corona crisis!

Lees verder
Duurzame tienerkleding, bestaat dat wel?11 Mrt
Duurzame tienerkleding, bestaat dat wel?

Duurzame tienerkleding is een best lastige. Wij gingen op onderzoek uit en helpen je op weg.

Lees verder

Duurzaamheids labels

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen
in eerlijke en duurzame mode.