Paklijst voor een duurzame zomervakantie

Noor Veenhoven

Paklijst voor een duurzame zomervakantie

De zomer is begonnen! Natuurlijk betekent dat in Nederland dat het weer herfstig is. Gelukkig neemt de vaccinatie graad toe en kunnen we steeds meer zonder zorgen op vakantie. Je mag vanaf morgen weer op vakantie naar Frankrijk en je hoeft niet in quarantaine als je terugkomt. Tijd dus om een reisje te boeken. Wat is jouw ideale vakantie? Een strandvakantie, een stedentripje, of lekker wandelen in de natuur?

Het is alweer een tijd geleden dat we op vakantie zijn geweest en je wilt natuurlijk niks belangrijks vergeten. Daarom hebben we voor elke trip een kleine paklijst gemaakt met duurzame items die je zeker niet kunt vergeten als je op stap gaat.

Paklijsten voor een duurzame vakantie!

Natuurlijk heb je voor elke vakantie dezelfde standaard dingen nodig, dus dat lijstje doen we wel eerst:

  • Ondergoed (genoeg voor hoe lang je weg gaat ;) )
  • Kleding (geschikt voor het weer)
  • Toiletspullen (vergeet je tandenborstel niet!)

Paklijst voor een duurzame strandvakantie

Strandvakantie

Ga je deze zomer lekker op een strandvakantie? Dan kun je de volgende items niet vergeten:

Paklijst voor een duurzame stedentrip

Stedentrip

Klaar voor een stedentripje? Met deze spullen in je koffer moet het goedkomen:

 

Paklijst voor een wandelvakantie in de natuur

Wandelvakantie

Heerlijk wandelen in de natuur is misschien precies wat je nodig hebt na een jaar opgesloten te hebben gezeten in je eigen huis. Deze spulletjes kun je absoluut niet vergeten:

 

Heel veel plezier op vakantie en vergeet je niet goed in te smeren met zonnebrand!


Share our story

Related articles

Met deze 20 duurzame items maak jij je eigen capsule wardrobe voor  zomer 2021 16 Jun
Met deze 20 duurzame items maak jij je eigen capsule wardrobe voor zomer 2021

Zodra het warmer begint te worden in Nederland, ligt mijn kamer vol met hopen zomerkleding. Door de jaren heen heb ik een verzameling opgebouwd waar je U tegen zegt en toch heb ik elke ochtend weer het probleem dat ik voor mijn gevoel idee he-le-maal niks leuks heb om aan te trekken. Het resultaat? Ik draag dezelfde 5 jurkjes de hele zomer door. Hartstikke duurzaam, maar ik mis altijd het combineren en outfits maken dat je tijdens andere seizoenen wel makkelijk kunt doen. Daarom besloot ik een capsule wardrobe samen te stellen. 20 kledingstukken, waar je eindeloos veel mee kunt combineren. Zo probeer ik gericht een zomergarderobe samen te stellen, zonder dat ik weer willekeurige kleding koop die ik eigenlijk helemaal niet kan combineren.

Read more
Onze Favoriete Duurzame Sandalenmerken 02 Jun
Onze Favoriete Duurzame Sandalenmerken

Na een ontzettend koude Mei maand, is het weer nu eindelijk wat warmer in Nederland. Hoewel mijn productiviteit dan meteen tot een dieptepunt keldert, ben ik tegelijkertijd super blij dat ik eindelijk de zomeroutfits die al maanden klaar liggen aan kan. Nou ja, outfits? De kleding gaat goed, maar ik loop inmiddels al jaren op dezelfde versleten sandalen. Tijd dus voor een nieuw paar! In deze blog deel ik mijn favoriete duurzame sandalenmerken.

Read more
Zwemkleding 2021: de leukste duurzame badpakken en bikini's 28 Apr
Zwemkleding 2021: de leukste duurzame badpakken en bikini's

Afgelopen weekend zijn in Nederland de buitenzwembaden weer open gegaan én het is vandaag zonnig weer; 1+1 = zwemmen dus! Mocht je nog op zoek zijn naar mooie zwemkleding, dan zijn dit onze favoriete duurzame badpakken en bikini merken!

Read more

Project Cece is a platform that collects ethical clothing from different webshops on one website. Take a look in our shopping section and find the clothing that fits your style, budget and values!