De duurzame wintercollectie regent binnen!

Noor Veenhoven

De duurzame wintercollectie regent binnen!

Het is echt herfst geworden. De zomervakantie is weer voorbij, de temperaturen zakken en we hebben te maken met ontzettend veel regen. Gelukkig zit er aan deze regenwolk een zilver randje, want een nieuw seizoen betekent ook een nieuwe collectie! Slow fashion stimuleert  natuurlijk wel om niet elk seizoen nieuwe dingen te kopen, maar als fashion liefhebber wordt je toch altijd vrolijk van alle mooie nieuwe collecties. In deze blog breng ik wat van mijn nieuwe collectie favourites naar voren. Enjoy!

Duurzame en eerlijke truien en vesten van Armed Angels

Bij de nieuwe collectie kijk je natuurlijk vaak meteen naar de grote merken en Armed Angels heeft prachtige nieuwe dingen. Normaal ben ik niet zo´n roze fan, maar van de zachtroze knitwear van Armed Angels wordt ik helemaal warm (van binnen en van buiten). Dit heerlijk vest Rosi, en trui Jumi zijn echt de perfecte favoriete trui en vest voor deze winter. Heerlijk ook voor warme truiendag!

Eerlijke en duurzame streepjes truien van People Tree

Ben jij een beetje een fan van het klassieke streepje? Dan ben je bij de nieuwe collectie van People Tree helemaal op je plaats. Deze longsleeve jurk Everly en longsleeve shirt Elise passen goed bij bijna elke situatie. Lekker vooral nu in de herfst, wanneer je misschien nog niet die warme roze trui aan wil, maar ook niet meer in je t-shirtje wilt rondlopen. De kleur is ook classy, het wit met zwart wat natuurlijk tijdloos is, met donkerrode strepen erdoorheen wat volgens mij wel de kleur van dit modeseizoen gaat worden.

People Tree

 

Eerlijke en duurzame eyecatchers van Miss Green:

Miss Green weet mij altijd te verbazen met de prachtige kleuren groen die zij gebruiken. Of vind jij dit meer blauw? Het is in ieder geval een echte eye-catcher. Classy en ook wel een beetje casual, perfect voor elke situatie. Tijdloos ontwerp, dus die kun je zeker de volgende seizoenen ook wel aan. Trui Callie is gemaakt van 100% organisch lamswol, dus super zacht en kriebelt niet. Het Makayla shirt is gemaakt van houtpulp en voelt daarom ook heerlijk zacht aan. Staat dus mooi en zit gegarandeerd lekker!


Miss Green


 

Vrolijke eerlijke jassen van Mayamiko

Als je echt eventjes het zonnetje in huis wilt halen in de winter dan moet je natuurlijk bij Mayamiko zijn. De gave prints in deze roze-paarse of oranje-groene dustcoats geeft elke outfit een extra flair. Heel betaalbaar ook voor maar €69,42, en natuurlijk eerlijk en milieuvriendelijk geproduceerd in Malawi.

Mayamiko

Dat waren mijn favorieten voor nu, maar hier heeft de rest van het Project Cece team vast nog wel wat aan toe te voegen. Daarnaast komt er nog best nog wat aan. Blijf dus vooral lekker rondbrowsen ;).


Deel dit verhaal

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in ons online overzicht van duurzame producten voor vrouwen of mannen!

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en duurzame mode. We planten een boom voor elke inschrijving! 🌳