Duurzame kleding avontuur: Project Cece bij StartCrew in Berlijn!

Noor Veenhoven

Duurzame kleding avontuur: Project Cece bij StartCrew in Berlijn!

Vorig weekend gingen we met het hele Project Cece team naar Berlijn voor een start-up evenement: StartCrew. Dit evenement was georganiseerd door de organisatie The Family, die allemaal super goede workshops en trainingen gaven om de uitgenodigde start-ups een succes te laten worden. In deze blog willen we jullie graag meer vertellen over ons fair fashion avontuur in Berlijn met... een super leuke after movie! 

     Geen zin om te lezen? Bekijk onze vlog!

Samen met 18 andere start-ups waren we dus uitgenodigd in Berlijn door The Family. We hebben keihard gewerkt om duidelijke plannen te maken om Project Cece gigantisch groot te laten worden, te beginnen bij onze #swag (check onze nieuwe homepage :D). Daarnaast werden 7 start-ups uitgekozen om aan het eind mee te doen aan een pitch wedstrijd. Hoe we het gedaan hebben kun je zien in onze aftermovie!! 

 I
 I
V

Vind je dit soort filmpjes leuk? Laat het ons weten! Dan gaan we dat vaker doen.

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame mode. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in onze shopsectie!


Deel dit verhaal

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in ons online overzicht van duurzame producten voor vrouwen of mannen!

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en duurzame mode. We planten een boom voor elke inschrijving! 🌳