Sportief 2018 in; de beste duurzame en eerlijke sportkleding

Noor Veenhoven

Sportief 2018 in; de beste duurzame en eerlijke sportkleding

Het is een goed voornemen dat iedereen bijna elk jaar wel maakt: Meer sporten! En hoe cliché dit goede voornemen ook is, het is altijd een goede om te maken want sporten is nou eenmaal gezond. Met het volhouden van dit voornemen kunnen we je helaas niet helpen, maar wel met wat je aantrekt! We hebben namelijk een prachtige sportcollectie waar ik je graag meer over vertel, en *SPOILER ALERT* we hebben een give-away!

De duurzame sportkleding van Röhnisch

De nieuwe collectie van Röhnisch is binnen bij watMooi! En dat brengt super mooie sportkleding met zich mee! Gave sport BH's sport leggings, sport jasjes en shirts, Röhnisch heeft het allemaal, en het merk doet ook zeker niet onder voor stijl! Aangezien Röhnisch de eerste keuze wilt zijn voor de moderne sportende vrouw, willen ze ook duurzaam zijn. Zij weten namelijk dat zij dat belangrijk vindt. Daarom gebruikt Röhnisch niet de standaard afwerking om kleding afstotend te maken (deze is namelijk erg schadelijk voor het milieu), maar een eco-alternatief. Daarnaast maken ze steeds meer van hun producten van gerecycled materiaal, en produceren ze onder eerlijke werkomstandigheden. Geen excuusjes dus om niet te gaan sporten! **Scroll naar beneden voor de Röhnisch give-away***

Shop hier voor alles van Röhnisch.

Rohnisch1

rohnisch 2

Pure Sportswear

Als je een beetje hebt opgelet wist je al dat we er een super leuk nieuwe sportmerk bij hebben: Pure Sportswear. Dit merk heeft shirts gemaakt van 100% gerecycled PET. Je voelt je dus niet alleen beter omdat je goed aan het sporten bent, maar ook omdat je mee helpt het plastic probleem op te lossen. Pure Sportswear heeft nu alleen nog twee producten in hun assortiment. Een vrouwenshirt en een mannenshirt. Hopelijk worden het er in de toekomst meer! 

Shop hier voor Pure Sportswear.

Pure Sportswear

De eerlijke en duurzame zwemkleding van Tinka Blue

Ben jij liever in beweging in een zwembad? Dan hebben we een prachtig sportief zwemkleding merk voor je in de aanbieding! Tinka Blue is een echt surfer merk. Met deze bikini sta je niet na een forse duik opeens toples of zonder broekje aan de zwembad rand. De bikini’s zijn gemaakt van gerecycled of recyclebaar materiaal en geproduceerd in Duitsland of Turkije. Fair, eco, fashionable en ook nog eens heel sportief.

Shop hier voor Tinka Blue.

Tinka Blue


De eerlijke en duurzame sportkleding van People Tree

Ben je iets meer van de basic sportkleding? Niet te veel poespas, maar wel classy, stijlvol en praktisch. Dan heeft People Tree een mooie selectie voor je van klassieke zwarte sportBH’s en leggings. Perfect voor een uurtje of twee in de sportschool. 

Shop hier voor People Tree sportkleding.

People Tree

Winactie!

WatMooi en wij willen je graag een handje vooruit helpen met het jaar sportief te beginnen, daarom mogen we van watMooi een super mooi sportshirt van Röhnisch weggeven (zie hieronder). Reageer hieronder de blog als je wilt meedoen en like ons en watMooi of facebook. Wij wensen je een super sportief 2018!

give away

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame mode. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in onze shopsectie!


Deel dit verhaal

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in onze shopsectie!

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en duurzame mode. We planten een boom voor elke inschrijving! 🌳