6x Onze Favoriete Duurzame Blazers voor Vrouwen

Melissa Wijngaarden

6x Onze Favoriete Duurzame Blazers voor Vrouwen

Het Nederlands weer is weer lekker Nederlands: het ene moment sta je te genieten van de zon en nog geen 5 minuten later probeer je terug naar huis te rennen door een heuse sneeuwstorm (dit is helaas een waargebeurd verhaal). Kortom, het weer vraagt om een outfit met laagjes. In deze blog delen we onze favoriete duurzame blazers voor vrouwen; ideaal om uit te trekken als de zon zich weer laat zien en aan te trekken als Mr.Snow weer gezellig langskomt. Welke is jouw favoriet?

 

Beige blazer

Beige Blazer van Duurzaam Merk BaukjenFoto van Duurzame Blazer Beige

Baukjen Arwen - Van €291 voor €145

 

Geruite blazer


Duurzame Blazer Geruit van People TreeFoto Duurzame Blazer met Ruitjes People Tree

Bestel hem via Brandmission voor €169,95 - (levering vanuit NL) of direct bij People Tree, waar hij nu in de aanbieding nog maar €83,83 kost. Let daarbij wel op dat People Tree levert vanuit het Verenigd Koninkrijk, houdt dus rekening met mogelijke extra kosten vanwege Brexit. Lees er alles over in deze blog.Blazer met een patroon

Foto van duurzame blazer met paisley printFoto van duurzame blazer met Paisley print

Malimo - €119

 

Terracotta blazer

Foto van TerraCotta Blazer Duurzaam

Terracotta van Cossac via thegreenlabels - €126  

 

Witte blazers

Foto Witte Blazer DuurzaamWitte Blazer Duurzaam

Story of Mine - €149 

 

Blazerjurk

Duurzame BlazerjurkDuurzame Blazerjurk

Cuida - €168

 

Onder de 100 euro

Duurzame Blazer onder de 100 euroDuurzame Blazer onder de 100 euro

Studio JUX- €67,78

NHNCD - €54,95Alle duurzame blazers zien? Je vindt ze hier

 


Deel dit verhaal

Gerelateerde artikelen

Zo wordt thuiswerken een feestje: de fijnste duurzame huispakken

De Nederlandse lockdown vierde deze maand haar eerste verjaardag en al dat binnen zitten en thuiswerken heeft zijn effect gehad op onze modestijl. Ondanks dat er na de lockdown een soort roaring 20s revival wordt verwacht, waarin iedereen los gaat in kleurrijke outfits met vrolijke prints, zijn op dit moment de huispakken niet aan te slepen. Nu ben ik als echte 90s kid opgegroeid met de Juicy Couture pakken van Paris Hilton, één van de stijliconen van de 00s en hard op weg om die troon in 2021 weer over te nemen. Hoewel ik de bling bling pakken stiekem nog steeds wel kan waarderen, ben ik ook eens gaan kijken naar fijne huispakken van duurzame merken. Gelukkig is er keuze genoeg!

12 x Duurzame Kledingmerken voor Heren

Weinig duurzame kleding voor mannen? Zeker niet! Het aanbod van herenkleding is bij duurzame merken in de afgelopen jaren enorm toegenomen, daarnaast zijn er ook steeds meer merken te vinden die alleen voor mannen kleding maken of die volledig unisex zijn.

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in onze shopsectie!