Lekker makkelijk: met onze nieuwste filter kun je nog makkelijker lokale ondernemers supporten tijdens de feestdagen!

Noor Veenhoven

Lekker makkelijk: met onze nieuwste filter kun je nog makkelijker lokale ondernemers supporten tijdens de feestdagen!

De feestdagen komen steeds dichter bij en veel mensen zijn dit jaar lekker vroeg begonnen met het inslaan van cadeautjes, we willen de feestdagen en gezelligheid toch nog een beetje in huis halen. Helaas hebben veel kleine ondernemers het vaak toch nog zwaar in deze tijden met Corona en nu Black Friday die er weer aankomt.

Veel van onze partner winkels en merken moeten nog een beetje schipperen om de Corona crisis door te komen, vooral de stenen winkels hebben het zwaar gehad. Want ook al zijn ze wel weer open, toch blijven klanten vaker thuis. Daarnaast zitten veel met vertraagde leveringen waardoor ze minder snel hun nieuwe collectie kunnen uitbrengen.

Dan heb je nog het probleem met Black Friday, de dag dat alles zo erg in de korting moet dat je er als ondernemer alleen wat kan verdienen als je een flinke marge hebt over je producten. Dat is helaas bijna nooit waar voor duurzame merken omdat die al kleinere marges hebben om ervoor te zorgen dat hun kleding kan concurreren. Helaas moeten ze toch blijven concurreren en worden merken soms door hun klanten gedwongen om mee te doen aan Black Friday omdat ze ze anders verliezen.

Tijd dus om onze kleine duurzame ondernemers dus nog een beetje extra te steunen!

Shop duurzaam en nu ook lokaal

Bij Project Cece geven we je altijd al de optie om te filteren op welke waardes je belangrijk vindt, maar vanaf nu kun je ook filteren op het land waaruit de winkel verzend. Wil je dus graag Nederlandse of Belgische ondernemers steunen? Dat kan nu! Je kunt namelijk filteren op winkellocatie. 

Zo steun je de lokale ondernemers die wel een extra steuntje kunnen gebruiken, en je pakketje hoeft ook minder meters te maken voordat het wordt afgeleverd. Win-win dus! Daarnaast zijn natuurlijk alle winkels (net zoals altijd) duurzaam. Zo helpen we elkaar een beetje met de feestdagen toch!

Shop lokaal

Geef de Fair Fashion Giftcard cadeau en steun meer dan 60 duurzame ondernemers

Vind je het moeilijk om iets leuks uit te zoeken? Dan kun je natuurlijk ook de Fair Fashion Giftcard cadeau doen. Daarmee steun je meer dan 60 kleine duurzame ondernemers die dankzij jou misschien wel een loyale nieuwe klant erbij krijgen. Daarnaast is de Fair Fashion Giftcard ook leuk om te krijgen want we hebben hem dit jaar in een mooi nieuw jasje gestopt.

De Fair Fashion Giftcard wordt nu geprint op growingpaper! Na gebruik kun je de cadeaukaart nat maken, in de grond stoppen en dan komen er prachtige weidebloemen uit (ook weer fijn voor de bijen). Daarnaast is de Fair Fashion Giftcard nu ook helemaal personaliseerbaar. Je kunt een berichtje bijvoegen bij het bestellen en dat printen wij dan voor je op de kaart. Je hebt ook keuze uit verschillende thema's voor de feestdagen, zoals Sinterklaas en Kerst. Heb je een speciale wens voor het design? Dan kunnen we daar uiteraard bij helpen.

Fair fashion giftcard

Kies dit jaar dus bij het shoppen voor cadeautjes voor duurzaam en lokaal, want dan is het een cadeautje dat echt voor iedereen leuk is.

Gerelateerde artikelen:

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in onze shopsectie!


Deel dit verhaal

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in ons online overzicht van duurzame producten voor vrouwen of mannen!

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en duurzame mode. We planten een boom voor elke inschrijving! 🌳