Feestoutfits en cadeautips

Noor Veenhoven

Feestoutfits en cadeautips

Het is weer de mooiste tijd van het jaar! Tijd voor mooie outfit en leuke cadeau’s, maar dan dit keer met een eerlijk en milieuvriendelijk tintje. Daarom hebben we ter inspiratie kerst en nieuwjaars outfits voor je samengesteld en cadeau ideeën op een rijtje gezet. Daarnaast ook nog leuke DIY-cadeautjes voor als je deze maand een beetje krap zit, cadeautjes via een goed doel voor je vrienden die al alles hebben, en natuurlijk een beetje van onszelf. Enjoy!

Kerstoutfits!

Hoe breng jij je kerst door? Lekker met familie en vrienden thuis dineren? Daar hebben we iets voor! Super leuke foute kersttruien van geitenwollenshirts. Unisex, dus je kan hem zelfs nog een stukje fouter maken door hem als koppel te dragen. Echt te leuk gewoon! Klik hier voor de link.

Kerst trui
Kerst trui

Nieuwjaarsoutfits!

Bij nieuwjaar hoort natuurlijk altijd die little black dress (link). Altijd mooi, altijd sexy en je springt het nieuwe jaar in met een goed gevoel want het merk Ekyog is ook organisch en eerlijk. Je kan dit leuke jurkje kopen bij Brandmission.

Little Black dress

Voor mannen is een overhemd (link) en jasje (link)altijd op zijn plek met nieuwjaar, daarom dit mooie overhemd van Better.. Clothing, en dit chique jasje van GoodPeople (te koop bij Karakter)

.

Overhemd
ColbertCadeautips en ideeën

We hebben je natuurlijk al gewezen op de leuke kerstcadeautjes die je kan kopen op onze website, zoals de Mayamiko laptop sleeves en de leuke sokken van Qnoop. Maar er zijn natuurlijk nog een hoop andere leuke ideeën voor kerstcadeaus:

Geef aan een goed doel voor iemand

Via Cool Earth kan je iemand het beschermen van een boom in het regenwoud cadeau doen. Je krijgt dan een certificaat gestuurd waarin staat hoeveel CO2 de aarde wordt bespaard door jouw boom, en hoeveel schoon water hij oplevert. Cool earth is een van de meest effectieve goede doelen als het gaat om klimaatverandering. Check it out: www.coolearth.org/shop/category/forest-gifts/sponsor-a-tree/

Doe via Oxfam Novib een kip of een geit cadeau! Die geit wordt natuurlijk niet bij jou thuisbezorgd, maar bij de mensen in Ghana die ze nodig hebben. Wel krijgt de ontvanger van jouw cadeau een leuke kaart toegestuurd! Kijk op paktuit.oxfamnovib.nl

DIY cadeautjes

Je kan natuurlijk ook altijd zelf een cadeautje maken! Upcycle een oude sweater, en maak er wanten van. Heerlijk voor de koude winterdagen en een lief cadeautje om weg te geven. Zie hoe je ze maakt op: http://alldaychic.com/lovely-mittens-from-an-old-sweater-diy/

DIY mittens </figure

Altijd al een sokaap willen maken, maar nooit de naaiskills gehad? Probeer dan een superlieve no sew sock snowman. Super cute en heel makkelijk te maken van een oude sok. Kijk hoe je het zelf doet op: http://www.handimania.com/diy/no-sew-sock-snowman-all-steps.html


No sew sock snowman

Volgende week zijn we er gewoon weer met een nieuwe blog over onze goede voornemens. Dus alvast een fijne kerst, maar je hoort nog van ons vóór het nieuwe jaar ;)

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in onze shopsectie!


Deel dit verhaal

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in ons online overzicht van duurzame producten voor vrouwen of mannen!

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en duurzame mode. We planten een boom voor elke inschrijving! 🌳