Met deze heerlijke duurzame jassen kom jij de winter wel door

Melissa Wijngaarden

Met deze heerlijke duurzame jassen kom jij de winter wel door

Het is weer pompoen seizoen! Behalve Pumpkin Spice Lattes, Halloweenfeestjes en gele blaadjes, betekent dat ook dat het weer een stuk kouder wordt. We hebben daarom onze favoriete winterjassen voor je verzameld, zodat je straks bijna gaat uitkijken naar het gure weer.

Duurzame gewatteerde jassen

Thuis noemden we een gewatteerde jas altijd een “oppomp”-jas, omdat hij zo heerlijk opgeblazen lijkt. Dat “oppomp”-effect is precies wat de jas zo’n fijne winterjas maakt; hij houdt je namelijk lekker warm zonder dat je teveel gaat zweten. Gewatteerde jassen worden daarom ook veel gebruikt op wintersport. Deze winter is de gewatteerde jas ook toegestaan buiten de pistes: je ziet hem namelijk in veel collecties terugkomen. Een fijne warme jas waar je nog jaren mee kan!

duurzame winterjas

Van links naar rechts en boven naar beneden:

 1. €369 van Embassy of Bricks and Logs
 2. €229,95 van Dedicated
 3. €320 van Embassy of Bricks and Logs
 4. €289 van LangerChen
 5. €350 van FRISUR
 6. €289,95 van Kings of Indigo
 7. €279,95 van Dedicated
 8. €289 van LangerChen
 9. €349,95 van Kings of Indigo
 10. €169 van SKFK

Duurzame mantels

Een mantel is één van die stukken die jaren meegaan en die je heel veel draagt. Een mantel geeft je namelijk een nette look en het is daarom de perfecte jas als je zakelijk moet overkomen. Deze mantels zijn allemaal gemaakt van duurzame materialen en zijn dik genoeg om de winter mee door te komen.

duurzame winterjassen

Van links naar rechts van boven naar beneden:

 1. SALE! €325 naar €195 van Lanius
 2. €239,95 van LangerChen
 3. €329 van Elvine
 4. €279 van LangerChen
 5. €298 LangerChen
 6. €249 van Enna
 7. €289 van maqu
 8. SALE! Van €349 voor €249 van LangerChen

Duurzame parka's

Parka’s zijn fijne, praktische winterjassen. Ze hebben vaak zakken, een capuchon én je raakt er niet snel op uitgekeken. Deze parka’s worden gemaakt van duurzame materialen, zoals bijvoorbeeld hennep, en zijn gemaakt om jaren mee te doen. Wij zochten onze favorieten voor je uit!

Duurzame parkas

Van links naar rechts:

 1. €379 van Teym
 2. €249 van LangerChen
 3. €349 van Teym
 4. €239,95 van SKFK

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in onze shopsectie!


Deel dit verhaal

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in ons online overzicht van duurzame producten voor vrouwen of mannen!

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en duurzame mode. We planten een boom voor elke inschrijving! 🌳