7x duurzame laptophoezen die je dag net een beetje leuker maken

Melissa Wijngaarden

7x duurzame laptophoezen die je dag net een beetje leuker maken

Het is weer die tijd van het jaar: de zomer loopt tot haar einde, vakanties zijn achter de rug en mensen van hun laatste vrije dagen. Terug aan het werk dus. Wij verzamelden onze lievelings laptop hoezen, die je dag een beetje mooier, vrolijker of stijlvoller maken. Zo wordt het werkende leven net een beetje leuker!

Mayamiko

Mayamiko maakt kleding met mooie prints. Omdat ze niet houden van kleding weggooien, hebben ze creatieve oplossingen bedacht om hun restmaterialen in te verwerken. Zo maken ze vrolijke scrunchies en dus ook laptophoezen. Gebruik kortingscode %PROJECTCECE10% voor 10% korting!

Mayamiko Laptophoezen

Mimycri

Ook Mimycri gebruikt geen nieuwe materialen voor hun laptophoezen. Ze maken de hoezen voor je laptop namelijk van oude rubberboten die aangespoeld zijn op het Griekse eiland Lesbos.

MoreThanHip

De laptophoezen van MoreThanHip worden ook gemaakt van bijzondere materialen. Hun laptopsleeves worden bijvoorbeeld gemaakt van vrachtwagenzeil, gerecyclede cementzakken en autobanden!

MoreThanHip Laptophoezen

Jyoti

Naast fijne kleding, maakt het Duits-Indiase werk ook mooie accessoires, zoals bijvoorbeeld laptophoezen. Hun sleeves zijn gemaakt van wol en hebben een speelse knoop aan de voorkant.

Jyoti Laptophoezen

Arture

Arture is een volledig veganistisch merk en maakt tassen en laptophoezen van duurzame veganistische materialen. Deze hoes is gemaakt van een veganistische microfiber en voor elke aankoop wordt een zakje dierenvoeding gedoneerd aan ResQ, een organisatie die zich ontfermt over verwaarloosde honden.

Arture laptophoezen

Curms

Hoewel het merk bekend staat om de geweldige bikini's, heeft CURMS meer te bieden dan dat. Ze maken namelijk ook vrolijke laptophoezen van ikat, een materiaal dat gemaakt wordt met authentieke Indonesische technieken.

Curms Laptophoezen

Noy

De laptophoes van het Hamburgse Noy is ontworpen én gemaakt in Duitsland. Zelfs het materiaal, vegetable tanned keer, komt uit Duitsland.

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in onze shopsectie!


Deel dit verhaal

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in ons online overzicht van duurzame producten voor vrouwen of mannen!

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en duurzame mode. We planten een boom voor elke inschrijving! 🌳