Duurzame items waardoor jij de hele zomer geel wil dragen

Melissa Wijngaarden

Duurzame items waardoor jij de hele zomer geel wil dragen

Eén van de favoriete kleuren dit voorjaar is geel. Of het nou komt omdat het ons doet denken aan het vrolijke lentezonnetje of dat het ligt aan de geweldige items die gemaakt worden in de kleur; we don’t know. Wat we wel weten? We zijn verslaafd. Nu is geel voor veel mensen niet zo’n geliefde kleur. In deze blog proberen we je daarvan af te helpen. In de blog van vandaag delen we namelijk onze favoriete gele duurzame items. Lees snel verder!

Waarom we van geel houden?

  • Eindeloos te combineren


    Geel komt in een heel scala aan kleuren; van mosterd tot boter, van aspen tot kanaries. Daarom is er eigenlijk voor iedereen wel een geel die bij ze past.

  • Geel staat voor optimisme en plezier


    De kleur wordt geassocieerd met vrolijkheid en plezier (in China is het karakter voor “geel” zelfs hetzelfde als die voor “erotisch”.. Fun fun fun).Onze favoriete duurzame gele kleding

Jurkje Teo van Ekyog

Gemaakt van duurzame stof Lyocell/ Tencel

Duurzame jurk geel

Jurk Marcy Dragonfly van People Tree


Gemaakt van 67% Tencel en GOTS gecertificeerd biologisch katoen

Jumpsuit Virtue van Rhumaa


Gemaakt van cupro

Sweater Aalice van Armed Angels

Gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoenSweater Amelia van Kings of Indigo


Gemaakt van Tencel/ Lyocell

Duurzaam geel shirt

Top van Lanius

Gemaakt van Hennep en biologisch katoenSweater Shoba van Beaumont Organic


Gemaakt van biologisch katoen

Camisole van Alchemist

Gemaakt van lyocell en biologisch katoen

Duurzame camisole geel

Gerelateerde artikelen:

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in onze shopsectie!


Deel dit verhaal

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in ons online overzicht van duurzame producten voor vrouwen of mannen!

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en duurzame mode. We planten een boom voor elke inschrijving! 🌳