Promotie goodies en relatiegeschenken kunnen ook duurzaam!

Noor Veenhoven

Promotie goodies en relatiegeschenken kunnen ook duurzaam!

Bij Project Cece krijgen we vaak de vraag of ze we ook onze eigen tasjes en shirts verkopen, omdat mensen graag ons bedrijf willen steunen en promoten. Helaas hebben wij nog helemaal geen eigen producten, maar na de zoveelste vraag besloten we dat het tijd was om tasjes en t-shirtjes te laten maken. Super spannend natuurlijk en we wilde het wel simpel houden. Daarom besloten we mooie shirtjes en tasjes te kopen en die te laten bedrukken. Maar deze producten moesten natuurlijk wel eerlijk en duurzaam zijn! Het was even zoeken hoe we dit voor elkaar moesten krijgen zonder hele hoge prijzen te moeten betalen, maar we hebben een prachtige leverancier gevonden: Greenpremium!

Greenpremium heeft alles wat je als bedrijf maar nodig kan hebben aan promotie goodies, merchandise en relatiegeschenken. Allemaal eerlijk en duurzaam voor een schappelijke prijs. Onze shirts worden as-we-speak gedrukt, maar we laten jullie nog even in spanning over hoe ze eruit komen te zien. Wat we je wel al kunnen vertellen is dat ze gemaakt zijn van GOTS gecertificeerd organisch katoen en gemaakt zijn onder eerlijke werkomstandigheden die getoetst zijn door de Fair Wear Foundation. Wij hebben het gehouden bij unisex t-shirts, maar er zijn nog veel meer kleding opties waar je bij Greenpremium uit kunt kiezen.

Greenpremium shirts

Verder laten we ook shoppers bedrukken. We weten dat er de laatste tijd ook veel kritiek is op Tote’s, omdat katoen immers ook niet heel goed voor het milieu is. Daarom hebben we gekozen voor tasjes gemaakt van gerecycled materiaal die tevens geheel eerlijk zijn geproduceerd. Bij Greenpremium heb je ook de keuze uit organisch katoen, jute (zeer duurzaam) en andere duurzame materialen. Super veel keuze dus als je op zoek bent naar duurzaam promotiemateriaal!

Greenpremium tassen

Naast de kleding en accessoires heb je nog veel meer opties om te laten bedrukken bij Greenpremium. Natuurlijk heb je de standaard Dopper, maar het houdt daar zeker niet op. Je hebt rekenmachines die werken op zonne-energie en zijn gemaakt van mais, opladers die werken met een zonnepaneeltje, whiteboard schriftjes, douchcoaches en nog veel meer!

Greenpremium goodies

Wij zijn super blij dat we Greenpremium hebben gevonden, want duurzame producten vinden die je kunt laten bedrukken is soms nog best lastig. Daarnaast zijn dit juist de soort producten die veel worden weggegeven en waar vaak vrij weinig over duurzaamheid wordt nagedacht. Gelukkig maakt Greenpremium het een stuk makkelijker!

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in onze shopsectie!


Deel dit verhaal

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in ons online overzicht van duurzame producten voor vrouwen of mannen!

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en duurzame mode. We planten een boom voor elke inschrijving! 🌳