Sale sale sale! Goedkope eerlijke en duurzame kleding

Noor Veenhoven

Sale sale sale! Goedkope eerlijke en duurzame kleding
Het is bijna het einde van de summer sale, maar niet getreurd er is nog eventjes genoeg sale voor iedereen. Met ons gecombineerde sale aanbod van al onze winkels samen kun je zeker vinden wat je zoekt voor fijn prijsje. Ben je niet zo'n sale shopper, maar wordt je er wel graag op de hoogte van gehouden als jouw favorieten items opeens in de sale terecht komen? Dat hebben we nu ook voor je geregeld. In deze blog vertellen we je graag meer over onze prachtige sale collectie en onze nieuwe functionaliteiten.
 

Te laat voor dit jaar? Niet met tijdloze ontwerpen!

Het mooie van slowfashion is dat er wordt gefocust op tijdloze ontwerpen. Als je dus dit jaar in de sale nog een bikini koopt, dan betekent dat niet dat je er alleen nog de laatste paar dagen van dit seizoen leuk bijloopt. Je kan hem prima volgend jaar weer aan, want duurzame mode is tijdloos en raakt nooit uit de mode ;).
Shop hier voor onze zwemkleding in de uitverkoop.
 
Sale swimsuit
 
 
We hebben nog veel meer moois voor je in onze sale collectie! Heb je een goede regenjas nodig met de zomerse buien die er aan zitten te komen? Je shopt gemakkelijk alle RAINS regenjassen voor een fijn prijsje.
Je vindt ze hier.
 
sale rains
 
Ben jij juist gek op die ene leuke winkel? Dan kunnen je natuurlijk ook gewoon in onze sale categorie filteren op winkel. Bij FAIR e-GOOD bijvoorbeeld vind je een super mooi sale aanbod met allemaal mooie producten die nu voor een heel zacht prijsje de jouwe kunnen zijn.
Shop ze hier.
 
Sale FAIR e-GOOD

Heads up! Jouw favoriete product is nu in de uitverkoop!

Heb jij al een Project Cece account gemaakt? En heb je favoriete producten opgeslagen? Dan krijg je sinds vorige week een e-mail met een notificatie als jouw favoriet in de sale is beland. Zo ben je altijd op de hoogte als het item waar je alleen maar naar kon dromen opeens betaalbaar voor je is geworden! Heb je nog geen Project Cece account? Dan wordt het tijd om er eentje aan te maken ;).
 
Geniet nog even van de sale en wees niet getreurd dat het straks afgelopen is. Want waar een sale eindigd, daar komt een nieuwe collectie binnen. En dat is natuurlijk zeker iets om naar uit te kijken!

Deel dit verhaal

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in ons online overzicht van duurzame producten voor vrouwen of mannen!

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en duurzame mode. We planten een boom voor elke inschrijving! 🌳