Last minute Valentijnsverrassingen

Noor Veenhoven

Last minute Valentijnsverrassingen

Het is weer zo ver: Valentijnsdag. De dag van het jaar dat de winkels voor ons besluiten dat we meer spullen moeten kopen voor onze geliefden. Maar ook de dag dat middelbare scholieren een roos of ballon kunnen sturen naar de persoon waar ze stiekem verliefd op zijn. De dag dat je vaak toch iets specials probeert te doen voor je Significant Other, en de dag dat je een extra reden hebt om je angst te overwinnen en toch te de persoon waar je een crush op hebt over je gevoelens te vertellen. Kortom, misschien wel een ‘Hallmart Holiday’, maar toch wel een lieve dag.

Vandaag is het dus Valentijnsdag, dus je bent misschien al een beetje te laat met het kopen van Valentijnscadeautjes. Daarom hebben we vandaag nog wat lieve duurzame Valentijnstips die je nu nog kunt regelen. Stel je Valentijnsdag uit tot het weekend? Dan hebben we nog wat leuke cadeau-inspiratie voor je. Doe jij niks met Valentijn vandaag? Dan hebben we ook nog een klein Valentijnscadeautje voor jou, Scroll naar beneden om onze nieuwe Project Cece feature te ontdekken.

Last-minute Valentijn verassing

Dinertje in het donker

Het leukste heb je het natuurlijk met z’n tweetjes. Kook daarom een heerlijk dinertje voor je liefje, of kook gezellig samen. Maak een lekker biologisch recept, vega, of veganistisch, dan heb je je weer aan je duurzame doelen gehouden. Wil je het extra romantisch maken? Doe alsof de stroom is uitgevallen en hou je dinertje met de lichten uit bij kaarslicht. Geen apparaten aan, alleen maar genieten van elkaar.

Romantisch dinertje buiten de deur

Bij deze heb je misschien nog net genoeg tijd. Het is Valentijn, dus veel restaurants zullen wel vol zijn… maar als je nu belt om te reserveren ben je waarschijnlijk nog wel op tijd om een tafeltje voor twee te bemachtigen.

Romantische tegoed bonnen

Wil je toch nog een leuk cadeautje geven? Maak romantische tegoedbonnen. Bonnen voor voetmassages, liefdevolle knuffels, of misschien iets kinky-ers? It’s up to you! Geef je eigen persoonlijke draai aan! Wil je de bon er een beetje professioneel uit laten zien? Maak hem dan via www.canva.com . In 2 minuutjes heb je dan al zoiets moois voor elkaar:

Verlate Valentijn cadeautips

Ons nieuwste Project Cece teamlid Marjolein van Zeldert, heeft een prachtige selectie aan Valentijn cadeautips voor je klaar gezet. Ze is hard op weg naar het worden van een (duurzame) mode stilste te worden, dus haar tips zijn zeker goud waard! Je vindt haar selectie hier. Hier vind je het super mooie Valentijns thema dat ze gemaakt heeft. Vanaf nu kun je haar stijltips en moodboards volgen via Pintrest!

Valentijn moodboard

Nieuwe Project Cece <3 feature

Heb jij geen grote liefde deze Valentijnsdag? Of wil je liever graag focussen op je grote liefde voor duurzame mode? Dat kan nu met onze nieuwe inlogpagina’s. De verleidelijke hartjes naast de kleding waren je vast al opgevallen. Nu kun je voor alle kleding die je mooi vindt en later gemakkelijk wilt kunnen terugvinden op het hartje klikken en dan wordt hij in je favorieten geplaatst. Zo hoef je niet meer losse pagina’s te bookmarken en kun je rustig nadenken voor je een aankoop maakt. Dat is immers waar slowfashion om draait ;).

Het hele Project Cece team wenst je een super liefdevolle Valentijnsdag!


Deel dit verhaal

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in ons online overzicht van duurzame producten voor vrouwen of mannen!

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en duurzame mode. We planten een boom voor elke inschrijving! 🌳