De ultieme duurzame loungewear merken om je thuiswerkdagen mee door te komen

Melissa Wijngaarden

De ultieme duurzame loungewear merken om je thuiswerkdagen mee door te komen

De coronacrisis heeft Nederland in zijn greep en veel van ons werken nu gedwongen thuis. Zoals een Nederlands voetballegende ooit zei; elk nadeel heeft zijn voordeel. Nu willen we absoluut de ernst van de crisis niet onderschatten (neem alsjeblieft de maatregelen serieus!!), maar in de blog van vandaag aandacht voor de positieve aspecten. Zoals onze favoriete duurzame merken die heerlijke loungewear maken voor naar je “home office”! 

Duurzame loungewear merken voor op thuiswerkdagen

 

duurzaam loungewear merk: Charlotte Dunn

Charlotte Dunn

“Invest in rest” is het motto van Charlotte Dunn én een spreuk die wij onszelf wel eens wat vaker mogen herhalen. Rusten is geen weggegooide tijd en het is juist goed om zo nu en dan tijd in te plannen om uit te rusten. Charlotte Dunn neemt het motto iets letterlijker en maakt setjes van bamboezijde en katoen. 

 

duurzaam loungewear merk: anekdot

Anekdot 

Anekdot is een Duits merk dat vooral bekend staat om hun duurzame lingeriesetjes die het tegenovergestelde van suf zijn. Alhoewel wij dat natuurlijk ook helemaal goedkeuren als thuiswerk-outfit, zijn we vooral fan van hun robes. Dankzij luxe materialen als zijde (ze gebruiken de leftovers van andere bedrijven) en glamourous kleuren als bordeaux rood, voel je je de koningin van je huis. 

 

duurzaam loungewear merk: calida

Calida

De pyjamabroeken en kimono’s van Calida worden gemaakt van innovatieve en duurzame materialen. Zo hebben ze een pyjamabroek van volledig composteerbaar materiaal gemaakt. Eerst een lekkere pyjamabroek voor jou, dan voeding voor de planten. Geen zorgen, de broek kan gewoon gewassen worden en zal niet ineens uit elkaar vallen!

 

duurzaam loungewear merk: Pillow and Pajamas

Pillow & Pajamas

Het Litouwse merk Pillow & Pajamas gebruikt linnen om heerlijke pyjama’s van te maken. Wij zijn groot fan van linnen en vinden dat deze pyjama’s echt wel buitenshuis gedragen mogen worden. Voordeel van linnen? Het materiaal is duurzaam en ademt. Pillow & Pajamas maakt haar items pas op het moment dat ze besteld worden.

 

duurzaam loungewear merk: Nightire

Nightire

Nightire maakt pyjama’s, setjes en jurkjes met vrolijke prints en namen als “I want candy”. Ze gebruiken GOTS gecertificieerd bamboe, wat betekent dat hun items vrij zijn van pesticiden.

atelier jungles loungewear

Atelier Jungles

De nieuwe collectie van Atelier Jungles is echt gemaakt van het thuiswerken. Heerlijk comfortabel fluwelen sweaters van 100% GOTS gecertificeerd biologisch katoen. Lokaal gemaakt in Den Haag.

Thuiswerk outfits Honest Basics

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in onze shopsectie!


Deel dit verhaal

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in ons online overzicht van duurzame producten voor vrouwen of mannen!

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en duurzame mode. We planten een boom voor elke inschrijving! 🌳