Summer must-haves; eerlijke en duurzame jumpsuits, zonnebrillen en bikini’s!

Noor Veenhoven

Summer must-haves; eerlijke en duurzame jumpsuits, zonnebrillen en bikini’s!

Het is volop zomer (ook al is het nog lente) en dat betekent dat de zomerjurkjes uit de kast worden getrokken, zonnebrillen worden opgezet en bikini’s worden meegenomen. Wil jij er deze zomer bijlopen met een coole look van buiten, maar een warm gevoel van binnen? Dan helpen we je graag verder met alle zomerse must-haves die ook nog eens eerlijk en duurzaam zijn.

Super leuke jumpsuits met gratis karma punten!

Niets zegt “Het is warmer dan 25 graden buiten!” meer dan een jumpsuit! En als het zo lekker warm is wil je vast ook een warm gevoel van binnen hebben. Met de jumpsuits van Mayamiko en Thinking Mu ben je helemaal klaar om heerlijk te genieten van het mooie weer en je vers behaalde karma punten. De jumpsuits zijn namelijk helemaal eerlijk geproduceerd!

Shop ze hier

 Eerlijke en duurzame jumpsuits

Do-good sunglasses!

Met een zonnebril op voel je je meestal al het zonnetje in huis, maar het is natuurlijk nog leuker als je met je zonnebril je ook echt goed kan voelen van binnen. Met deze leuke brillen zie je er zelf niet alleen leuk uit – en in mijn geval ben je beschermt tegen de pollen – maar je helpt ook actief mee om mensen hun leven ietsje aangenamer te maken. Met de brillen van TOMS en Proof geef je mensen die het echt nodig hebben de oogverzorging die zij nodig hebben. Met de brillen van Gobi steun je de planeet, deze zijn namelijk gemaakt van bio-acetaat een speciale stof gemaakt van katoen en houtpulp. 

Shop hier

fair trade en duurzame zonnebrillen

Zwemkleding die goed is voor de zee!

 Met de badpakken en bikini’s van Woodlike Ocean kun je zonder schuldgevoel naar het strand. Want naast dat ze er te gek uit zien, zijn ze ook nog eens gemaakt van gerecyclede visnetten! De stof waar ze van zijn gemaakt wordt ook wel Econyl genoemd omdat het een soort eco-nylon is gemaakt van oude visnetten die vaak zijn achtergelaten in de zee. Zo zullen er veel minder arme visjes verstrikt raken in netten die toch niet meer gebruikt worden. En het mooiste? Dat ben jij natuurlijk in deze zwemkleding ;).

Shop hier.

Eerlijke en duurzame zwemkleding

Natuurlijk hebben we nog veel meer leuke kleding die perfect is voor de zomer, maar dat laten we aan een volgende blog. Ik hoop dat je hebt genoten van deze must-haves, en we horen het heel graag als je zelf nog een leuke must-have tip hebt. Geniet van het warme weer! 

Bij Project Cece zijn we er om voor jou de duurzame kleding keus zo makkelijk mogelijk te maken, dus als je tips voor ons hebt waar we op kunnen verbeteren, vindt dat we producten missen, of bepaalde functies zou willen zien, dan horen we het graag!


Deel dit verhaal

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in ons online overzicht van duurzame producten voor vrouwen of mannen!

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en duurzame mode. We planten een boom voor elke inschrijving! 🌳