Expansion and Sneak previews

Noor Veenhoven

Expansion and Sneak previews

Zoals jullie misschien al weten hebben we deze zomer keihard gewerkt (nee geen vakantie voor ons) om Project Cece weer een stapje verder te brengen. We hebben grootse plannen voor de toekomst en nu het bijna zover is wil ik jullie daar graag over vertellen. 20 september lanceren we onze Duitse versie van de Project Cece website, dit is niet alleen een vertaling van de Nederlandse website, maar ook een uitbreiding met Duitse winkels! Daarnaast hebben we ook besloten dat het design van onze website wel een kleine oppoetsbeurt kan gebruiken, zodat we hopelijk een nog gebruiksvriendelijkere shop-experience kunnen leveren!

Germany here we come!

Met dit idee lopen we eigenlijk vanaf het begin al rond. Vanaf het moment dat we online zijn gegaan krijgen we namelijk van mensen de vraag waarom onze site niet ook in het engels is. Nu komt dat misschien een beetje omdat we als studenten een beetje in internationale kringen rondzweven, maar er zit zeker een goed punt in. Onze website is namelijk gemakkelijk op te schalen naar de andere landen in Europa. De eerste twee landen waar we naar willen uitbreiden zijn Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Duitsland omdat we er een Duits teamlid bij hebben die de taal spreekt (zie volgende alinea) en het VK omdat we zelf bestwel engels kunnen. Duitsland is onze eerste stop, wat echt heerlijk is want duurzame mode is veel groter in Duitsland! We zijn nu achter de schermen flink bezig met nieuwe partners vinden, de site vertalen en natuurlijk de Duitse shoppers vinden. 20 september lanceren we, komen jullie ook een kijkje nemen? Check ons Facebook evenement om op de hoogte te blijven.Introducing…. Jana!

Jana Kerkhoff is het nieuwste lid van het Project Cece team en onze Duitse correspondente. Een jaar geleden hebben we haar ontmoet op de Fair Fashion Summit. Toen we haar vertelde over ons initiatief was ze direct enthousiast en wilde ze ons graag helpen. Helaas ging ze toen wel net naar Canada om daar de rest van het jaar te studeren, dus we hadden onze samenwerking uitgesteld tot ze weer terug kwam. Nu is ze terug en een volwaardig onderdeel van het team. We hadden namelijk al een tijdje het plan uit te breiden naar Duitsland, maar dit is toch best lastig als je geen Duits spreekt. Hoera voor Jana, die Duits als haar moedertaal heeft. Jana doet nu alle Duitse communicatie (wat best veel is), doet de Duitse social media posts (wat ook een werkje is) en heeft bijna onze hele site vertaald (wat extreem veel werk is). Kortom, we zijn zoooooo blij dat ze in ons team zit! Jana studeert Textile Technology aan de Saxion Hogeschool in Enschede, dus ze heeft ook nog eens echte modekennis!

Scattering across the globe
Project Cece is altijd al een online bedrijf geweest, dus we konden makkelijk werken zonder elkaar echt face-to-face te zien. Nu gaan we daar nog een stapje verder in, want Marcella gaat verhuizen naar Engeland om daar haar Phd te gaan doen. Melissa is voor een semester afgereisd naar het verre Hong Kong, wat ook nog eens zorgt voor een tijdsverschil van 6 uur. Wij maken ons daar echter helemaal geen zorgen over! We hebben allemaal altijd naast Project Cece gewerkt of gestudeerd (of allebei), en dat is ook nooit een probleem geweest. Daarnaast heeft Marcella straks een mooi aanknooppunt om uit te breiden naar het VK.

Sneak preview!

Zoals ik in de inleiding al zei, zijn we ook bezig met het maken van een nieuw design voor Project Cece, zodat het nog makkelijker wordt om duurzaam te shoppen en het gaat er heel mooi uitzien.
Nog 1 week tot de lancering!

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame mode. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in onze shopsectie!


Deel dit verhaal

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in ons online overzicht van duurzame producten voor vrouwen of mannen!

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en duurzame mode. We planten een boom voor elke inschrijving! 🌳