Met deze duurzame broeken onder de 100 euro steel je de show op kantoor

Melissa Wijngaarden

Met deze duurzame broeken onder de 100 euro steel je de show op kantoor

Business casual, de ene houdt er van, de ander haat het. Voor veel mensen is geschikte kleding vinden voor naar kantoor al een uitdaging. Laat staan als je dit dan ook nog duurzaam wilt doen. Gelukkig lijkt dit alles lastiger dan het eigenlijk is. In de blog van vandaag delen we fijne duurzame broeken die hartstikke geschikt zijn voor kantoor. Het allerfijnste? Ze zijn allemaal onder de €100.

Pantalons

Pantalons zijn nette, lange broeken. Vaak zijn ze onderdeel van een pak.

Deze duurzame pantalons zijn gemaakt van natuurlijke materialen als wol en katoen.

Duurzame pantalons kantoor

Van boven naar beneden van links naar rechts:
Annemone van Miss Green in zwart - €69,95

Studio Jux - €71,97

Alchemist in navy - €79,97
Jyoti Fairworks - €69

Jyoti Fairworks - €59

Herttaa van Armed Angels - €53,97

Sheng van Thought in grijs - €79,95

Anzola van Thought - €79,95


Kleur

Zelf zijn we groot fan van kleurrijke broeken voor naar kantoor. Je kunt ze makkelijk combineren met zwarte of witte items.

Kleurrijke broeken voor op kantoor

Groen: Armedangels - €69,95
Geel: Marjolein Elisabeth - €69,97
Bordeaux: Thought - €62,92


Prints

Prints zijn een makkelijke manier om je kantoordag op te fleuren. Kies een lekker fel kleurtje en die blue monday sla je makkelijk over.

Van links naar rechts:

People Tree - €59,90

Atelier d’Afrique - €50

Thought - €49,70


Ruitjes

Geruite broeken geven je outfit net wat meer pit, zonder meteen een uitgesproken print te hoeven rocken. Het leuke aan ruitjes is dat ze in veel verschillende soorten voorkomen. Hoe kleiner de ruit, hoe klassieker je overkomt.

Geruite broeken kantoor

Herttaa van ArmedAngels - €59,94

ArmedAngels - €60

People Tree - €66,82

Maison Alfa - €85,50


Culottes

Culottes zijn fijne broeken met hoge taille en wijde pijpen. Vooral in de zomer en lente is deze broek ideaal voor op kantoor, omdat hij lekker luchtig is.

Culottes zakelijke broek

Van links naar rechts:

ArmedAngels - €53,97

Jan ‘n June - €79,90

Lanius - €49,90

Paperbag taillebroek

Paperbag broeken zijn broeken met een hoge taille die dankzij elastiek, een koort of een ceintuur extra nadruk leggen op je taille. Ideaal om je taille te benadrukken, wat minder fijn om dehele dag in te zitten. Waarom we ze dan toch aanraden voor naar kantoor? Omdat je dankzij deze hoge taillebroek écht niet snel vergeet om elk uur even op te staan. 

hoge taillebroek zakelijk

Van links naar rechts

ArmedAngels - €71,96

Studio JUX - €59,97

ArmedAngels - €62,90

Noumenon - €82,50

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in onze shopsectie!


Deel dit verhaal

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in ons online overzicht van duurzame producten voor vrouwen of mannen!

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en duurzame mode. We planten een boom voor elke inschrijving! 🌳