Project Cece in Berlijn: Berlin Fashion Week en Neonyt

Noor Veenhoven

Project Cece in Berlijn: Berlin Fashion Week en Neonyt

Deze week zijn we met een deel van het Project Cece team afgereisd naar Berlijn voor Berlin Fashion Week, en dan vooral voor Neonyt: De duurzame mode conferentie. Omdat er door deze reis niet heel veel tijd is om te bloggen, is hier een kleine update van wat we de afgelopen twee dagen hebben gedaan.

Maandag begon met een vroege treinreis, waarbij we (Melissa en Noor) om 6.30 op de trein stapten in Amsterdam voor de reis naar Berlijn. Erg slaperig, maar na flink wat koffie gingen we enthousiast Berlijn tegemoet.

treinreis

Eenmaal in Berlijn ontmoeten we Eva (van ons Duitse Cece team), samen met Lukas Möllenbeck, die ons zou helpen met het schieten van een promo video in Berlijn (video volgt). Nadat we onze spullen hadden gedropt en ons hadden omgekleed (28 graden in Berlijn!) was het meteen tijd voor een meeting om Project Cece Duitsland te bespreken.

meetup-eva

Vervolgens gingen we eropuit om de Fashion Revolution demonstratie bij te wonen, en om een klein beetje Berlijn te verkennen.

fashion revolution

fashionrevolution

De volgende dag was het zover: Neonyt. Ontzettend veel duurzame merken, interessante praatjes en panels en ontzettend veel netwerken!

neonyt

networking

meeting people

Na een hele dag vol netwerken een wel verdiend glaasje prosecco :).

drankjes

De mooie foto's zijn gemaakt door Lukas en de minder mooie door onszelf :p.

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in onze shopsectie!


Deel dit verhaal

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in ons online overzicht van duurzame producten voor vrouwen of mannen!

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en duurzame mode. We planten een boom voor elke inschrijving! 🌳