Het meest gewilde Valentijnsdag cadeautje is verrassend duurzaam

Noor Veenhoven

Het meest gewilde Valentijnsdag cadeautje is verrassend duurzaam

Morgen is het Valentijnsdag! De dag van de liefde waarop je net dat stapje extra doet voor je geliefde, of misschien stiekem aan je crush laat weten dat je hem/haar eigenlijk wel heel leuk vindt. Met deze blog is het eigenlijk al een beetje te laat om echte cadeautips te geven. In ieder geval van onze website. Gelukkig kwamen we er na een beetje onderzoek achter wat mannen en vrouwen echt willen op Valentijnsdag, verassend genoeg is het heel duurzaam!

Valentijns verwachtingen

Mannen denken dat vrouwen een cadeautje willen, vrouwen denken dat mannen geen idee hebben wat ze echt willen voor Valentijnsdag. Veel mannen (72%) denken dat Valentijnsdag een romantische dag gaat worden, terwijl een stuk minder vrouwen (56%) er hetzelfde over denkt. Ook veel vrouwen (meer dan 50%) kopen een cadeautje voor hun geliefde op Valentijnsdag, terwijl dat eigenlijk ook niet is wat mannen willen. Kortom, we willen graag iets liefs doen op Valentijnsdag, maar slaan helaas van beide kanten vaak de plank mis.

Een duurzame Valentijns wens

Wat we allemaal het liefste willen is tijd samen. Geen gekke cadeaus. Geen bloemen of kaarten, maar een quality-time samen. Veel vrouwen (39%) willen gewoon een romantisch dinertje samen thuis en één op de vijf vrouwen zou graag een persoonlijke liefdesverklaring willen. Mannen willen ook een romantisch avondje samen, wel hebben ze misschien een iets ander invulling. Mannen schijnen liever seks te willen dan een cadeautje. De invulling van je avond voor Valentijnsdag kan dus perfect een romantisch dinertje voor twee zijn, die je afsluit met wat rollebollen in de slaapkamer.

Liefde op valentijnsdag

Een heel duurzaam avondje, want je hoeft geen nieuwe spullen te kopen! Dim de lichten in huis voor een romantische sfeer, zet de verwarming laag en kruip samen onder een dekentje. Je bespaart elektriciteit en maakt het lekker knus. Wil je graag nog wat tips voor een duurzame Valentijnsdag date? Kijk dan in deze blog.

Wil je toch graag een cadeautje kopen? Dan kun je natuurlijk wel bij ons terecht! We hebben prachtige duurzame sieraden, vrolijke sokken, sexy lingerie en nog heel veel leuke accessoires voor mannen en voor vrouwen!

Duurzame valentijnscadeautjes

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in onze shopsectie!


Deel dit verhaal

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in ons online overzicht van duurzame producten voor vrouwen of mannen!

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en duurzame mode. We planten een boom voor elke inschrijving! 🌳