Brace yourself winter is coming!

Melissa Wijngaarden

Brace yourself winter is coming!

De temperatuur is de afgelopen dagen flink gedaald, de klok staat weer op wintertijd en we zijn massaal aan de vitaminepillen geslagen omdat de r weer in de maand zit. Dit is het moment waarop ik het liefst comfortfood insla voor maanden, mezelf omring met stapels boeken en een eindeloze lijst met goede films en vervolgens een aantal maanden onderduik in de knusse warmte van mijn huis. Helaas lukt dit me nooit langer dan een dag. Elke keer weer zijn er verantwoordelijkheden waarvoor ik de kou moet trotseren. Dit jaar heb ik daarom wat bondgenoten uitgezocht die mij hiermee gaan helpen.

 1. Trui Minna van Armed Angels


  Deze trui is gemaakt van biologisch katoen en heeft een mooie col zodat ook je nek warm blijft.

 2. Oversized Alpaca trui van Lanius


  Deze heerlijke oversized trui is gemaakt van Alpaca wol. Alpaca wol is hyperallergeen en vergeleken met schapenwol minder zwaar en warmer.
 3. Beanie van People Tree


  Een roze muts om de donkere dagen mee op te fleuren.

 4. Mailin Nomad Hoofdband van Armed Angels


  Als je geen zin hebt in een muts, maar toch last hebt van koude oren is een hoofdband een goede oplossing. Deze van Armed Angels heeft een mooi printje en is gemaakt van een mix van biologisch katoen (45%) en wol van biologisch gehouden schapen (55%).

 5. Wollen O-shape Jas van Wunderwerk


  Deze klassieke winterjas van Wunderwerk is gemaakt van 100% biologisch wol en heeft een prachtig oranjerode kleur.

 6. Elvine W’s Jacket van Miss Green


  Waterdicht, winddicht en gewatteerd met DuPont™ ComforMax® waardoor hij veel lichter is dan je verwacht bij zo’n jas. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon een hele mooie jas!

 7. Pally Cardigan van Mud Jeans


  Deze heerlijke cardigan is gemaakt van 100% gerecycled katoen, waarvan 84% afkomstig is van gerecycled denim.

Project Cece is een verzamelsite voor eerlijke en duurzame mode. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in onze shopsectie!


Deel dit verhaal

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in ons online overzicht van duurzame producten voor vrouwen of mannen!

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en duurzame mode. We planten een boom voor elke inschrijving! 🌳