Herfst favorieten

Noor Tiny Temple

Herfst favorieten

Als je mijn blog over een duurzame garderobe hebt gelezen, dan weet je dat deze lijst met herfst favorieten bedoeld is om inspiratie op te doen. Niet om simpelweg te klikken en te kopen. Bekijk wat je nodig hebt in je garderobe en ook wat je kunt recreëren met de items in je eigen kast.

Zelf ben ik geen kandidaat voor een capsule garderobe, zeker niet als dit mijn kast in seizoenen zou indelen. Ik vind het heerlijk om mijn zomerjurk in de herfst te dragen met een trui erover, of mijn jumpsuit met een coltrui eronder. Kortom: mix en match met wat je hebt, het héle jaar lang. Deze herfst favorieten kun je daarom ook in meerdere seizoenen aan.

Combineer je Noumenon top met een MYRKA slipdress, Swedish Stockings en leuke VEJA sneakers. Draag er eventueel de jas over van dit toffe Kowtow broekpak. Het broekpak kun je in de zomer aan met een topje, maar in de winter combineer je deze met een basic grijze sweater. Ook op een huwelijk kun je zo’n broekpak leuk aan (bijvoorbeeld met een paar grote en opvallende oorbellen). Ook een slipdress kun je zo warm aankleden als je wilt, waardoor je zo’n item het hele jaar aankunt.

herfstfavos1

Top Noumenon, panty Swedish Stockings, slipdress Myrka Studio's, pak Kowtow, top Mayamiko, sjaal Bufandy

Zoals je merkt is een groot deel van de truc dus laagjes dragen. Een fijn vest en een mooie sjaal zijn daarom onmisbaar. Daarnaast draag ik graag een toffe print of een leuk kleurtje, dus met de items van Mayamiko kom je ook de sombere herfst en winter dagen door. Wat betreft jeans kun je alle kanten op. De vertrouwde skinny, of toch meer richting de wijdere pijpen? Investeer in een paar dat mooi en vooral comfortabel zit, zo haal je het meest uit jouw aankoop!

herfstfavo's 3

Jeans MUD jeans, vest BreiZuss, schoenen TOMS, jurk Studio JUX, longsleeve ARMEDANGELS, pumps NAE Vegan

herfstfavo's 2

Rok Frisur, sneakers Veja, trui Alchemist, jeans MUD jeans, jumpsuit Mayamiko, TOMS zonnebril

X Noor – Tiny Temple


Deel dit verhaal

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in ons online overzicht van duurzame producten voor vrouwen of mannen!

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en duurzame mode. We planten een boom voor elke inschrijving! 🌳