Zo werkt het

Alle webshops op één plek

Meer dan 300 merken & winkels

Blader door het aanbod van al je favoriete winkels op één plek. Met onze tech maken we het makkelijk voor jou.

Filter op duurzaamheid en kies

Alle info over ethics en duurzaamheid inzichtelijk bij elk product. Filter op type duurzaamheid en kies wat jij belangrijk én mooi vindt.

Support duurzame initiatieven

Favoriet gevonden? Met je aankoop support je direct duurzame winkels zelf! Als iedere consument eerlijk en duurzaam koopt, dan moet de mode industrie wel mee.


Wat anderen vinden

Met deze nieuwe site kun je simpel duurzame mode kopen. Wie 'groene' en duurzame kleding zoekt, moet eindeloos winkels of websites doorploegen. Een gloednieuwe, hippe 'verzamelsite' maakt dat een stuk eenvoudiger.
Volkskrant logo
Met enkele muisklikken een duurzame versie vinden van dat ene mooie T-shirt? ­Mode­platform Project CeCe zoekt mee naar ­milieuvriendelijke lookalikes.
Het Parool logo
Dit shoppingplatform wordt de “Zalando” van de duurzame mode. Het shoppingplatform Project Cece maakt het je super gemakkelijk om duurzame kleding te kopen.
HetKanWel logo

De hele maand juni 10% korting bij Honesse! Gebruik de code:

PROJECTJUNE.

Honesse verkoopt heerlijke pyjama's, ondergoed, en loungekleding. Perfect als je nog even blijft thuiswerken

Bekijk Honesse producten

LAATSTE BLOGPOSTS

Duurzame tips om koel te blijven tijdens een hittegolf12 Aug
Duurzame tips om koel te blijven tijdens een hittegolf

Het is ongelofelijk warm en zonder de airconditioning van kantoor is het hard werken om niet oververhit te raken. Hoe houd je het hoofd cool in deze hitte zonder het milieu te belasten? Met deze tips.

Lees verder
4x super simpele tips om te beginnen met een duurzame levensstijl04 Aug
4x super simpele tips om te beginnen met een duurzame levensstijl

Beginnen aan het verduurzamen van je levensstijl kan best wel overweldigend zijn. Hoe bepaal je waarmee je begint? Waarom zou je er überhaupt mee beginnen? En hoe zou je dat eigenlijk het beste kunnen doen? Een klinkklaar antwoord op deze vragen hebben we niet, omdat duurzaamheid voor iedereen weer wat anders betekent. Wel hebben we een aantal praktische tips om het overzichtelijk te houden en die ons hielpen.

Lees verder
Waarom keurmerken belangrijk zijn maar ook misleidend kunnen zijn29 Jul
Waarom keurmerken belangrijk zijn maar ook misleidend kunnen zijn

Keurmerken zijn een belangrijke tool om écht duurzame merken van hun greenwashende broertjes te onderscheiden. Maar dat betekent niet dat elk merk met een certificering meteen super duurzaam is. In deze blog leggen we uit waar je op moet letten.

Lees verder
Met deze simpele hacks ziet jouw kledingkast er altijd opgeruimd uit22 Jul
Met deze simpele hacks ziet jouw kledingkast er altijd opgeruimd uit

Alhoewel we echt ons best doen om zo minimalistisch mogelijk te leven en echt alleen datgene te kopen wat we nodig hebben, hebben we over de jaren heen toch wel een flinke collectie opgebouwd van kleding, schoenen en accessoires die nog steeds voldoen aan de “spark joy”-regel.

Lees verder
De fijnste duurzame tassenmerken met een mooi verhaal15 Jul
De fijnste duurzame tassenmerken met een mooi verhaal

Ben je op zoek naar een tas met een echt mooi verhaal? In deze blog vind je mooie duurzame en eerlijk geproduceerde tassenmerken die de wereld echt een beetje mooier willen maken.

Lees verder
Op vakantie in Nederland? Dit zijn onze tips & tricks08 Jul
Op vakantie in Nederland? Dit zijn onze tips & tricks

Ook al voelt het alsof maart net is afgelopen, inmiddels is het alweer JULI. Bizar. Voor veel mensen betekent dat ook zomervakantie. Door corona zijn we gedwongen om onze vakanties wat dichter bij huis te zoeken, super goed want ik merk om me heen dat steeds meer mensen nu ook hun vraagtekens zetten bij vliegvakanties in het algemeen. Wat kunnen we dan doen in de zomervakantie?

Lees verder

Duurzaamheids labels

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen
in eerlijke en duurzame mode.