How it works

All shops in one place

Over 300 brands & stores

Browse through all your favourite shops on one website. With our tech we make it easy.

Filter on sustainability and choose

All info on ethics and sustainability with every product. Filter on sustainability type and choose what you think is important ánd beautiful.

Support sustainable initiatives

Found your favourite? With every purchase you support sustainable shops directly! If every consumer buys fair, the fashion industry has to make a change.


Wat anderen vinden

Met deze nieuwe site kun je simpel duurzame mode kopen. Wie 'groene' en duurzame kleding zoekt, moet eindeloos winkels of websites doorploegen. Een gloednieuwe, hippe 'verzamelsite' maakt dat een stuk eenvoudiger.
Volkskrant logo
Met enkele muisklikken een duurzame versie vinden van dat ene mooie T-shirt? ­Mode­platform Project CeCe zoekt mee naar ­milieuvriendelijke lookalikes.
Het Parool logo
Dit shoppingplatform wordt de “Zalando” van de duurzame mode. Het shoppingplatform Project Cece maakt het je super gemakkelijk om duurzame kleding te kopen.
HetKanWel logo

LATEST BLOGS

Dit gebeurt er in de kledingindustrie door Corona27 May
Dit gebeurt er in de kledingindustrie door Corona

De ontwikkelingen rondom het coronavirus gaan hard. Logisch, want nergens is het nog business as usal. Ook in de kledingindustrie zijn de ontwikkelingen rondom de coronacrisis amper bij te houden. Van kledingwerkers die dankzij geannuleerde bestellingen in de problemen raken tot Mrs. Wintour herself die aankondigde dat zij de kledingindustrie na de crisis heel anders voor zich ziet. In de blog van vandaag daarom een kort overzicht met ontwikkelingen. Zo kun je straks weer lekker meepraten tijdens je Zoom-borrel!

Read more
Van Lineair naar Circulair en wat dit Betekent de Economie en Mode-Industrie20 May
Van Lineair naar Circulair en wat dit Betekent de Economie en Mode-Industrie

Wat betekent circulaire economie? Waarom is het zo belangrijk? En wat betekent het voor de mode-industrie? Lees er alles over in deze blog.

Read more
Duurzame mondkapjes? Hier moet je op letten13 May
Duurzame mondkapjes? Hier moet je op letten

Vanaf 1 juni zijn we allemaal verplicht om mondkapjes te dragen in het OV. Goed om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, minder goed voor het milieu. Veel mondkapjes belanden namelijk na één keer gebruikt te zijn op de vuilnisbelt (in het beste geval, maar soms ook worden ze achtergelaten op stranden, in het bos en op straat). Niet heel duurzaam, als je je bedenkt dat alleen simpele katoenen maskers al op minstens twee continenten geweest zijn voordat ze op je neus belanden. In de blog van vandaag daarom een aantal tips & tricks om een duurzaam mondkapje te regelen.

Read more
Slow Fashion Season 2020: Drie Maanden Duurzame Keuzes Maken06 May
Slow Fashion Season 2020: Drie Maanden Duurzame Keuzes Maken

Het is weer zo ver! Slow Fashion Season komt eraan, doe jij ook mee? Drie maanden lang beloof je alleen maar duurzame kleding keuzes te maken. Eitje toch?

Read more
Hebben: duurzame maxi-jurken waar je de Nederlandse zomers mee door komt29 Apr
Hebben: duurzame maxi-jurken waar je de Nederlandse zomers mee door komt

Vorige week schreven we al een blog vol met tips voor zomerjurken. Deze week doen we daar nog een schepje bovenop en lichten we een persoonlijke favoriet uit: de lange jurk.

Maxi-jurken komen tot over je knieën en zijn ideaal bij outfitstress; je trekt 'm aan en hoppa, je kunt de deur uit! Zelf vind ik ze ook heerlijk om in rond te lopen tijdens het thuiswerken. 

Je hebt namelijk wel de look alsof je hebt nagedacht over je outfit, maar eigenlijk is zo'n jurk niet minder comfortabel dan je pyjama.  In de blog van vandaag delen we daarom een aantal toppers met je,  maar neem vooral nog eens een kijkje in het volledige aanbod!

Read more
De Leukste Stijlen Zomerjurkjes Die Je In 2020 (en Komende Jaren) Aan Wilt!22 Apr
De Leukste Stijlen Zomerjurkjes Die Je In 2020 (en Komende Jaren) Aan Wilt!

Op zoek naar een duurzaam zomerjurkje, maar geen idee waar te beginnen? Wij maken je wegwijs door alle super leuke opties die er voor je te vinden zijn. 

Read more

Sustainability labels

Join the fair fashion movement

Together we can make a difference! Be part of the change
in fair and sustainable fashion.