Verschillende jeans modellen en hoe je ze combineert

Malika van de Weerd

Verschillende jeans modellen en hoe je ze combineert

In onze jeans sectie kun je ontzettend veel duurzaam en eerlijk geproduceerde jeans vinden. Onze jeansmerken produceren vaak een collectie met verschillende modellen. In deze blog helpen we je een handje: wanneer en hoe combineer je elk jeansmodel? 

1. De Skinny jeans

De welbekende skinny jeans!  De skinny jeans is een echte go-to wanneer je even niet weet wat je moet dragen. Draag hem in de winter met een oversized trui van duurzame wol, draag hem in de lente met een luchtig wit t-shirt (van linnen of biologisch katoen!): super simpel, maar dit ziet er nonchalant uit en zit prettig.  Je kunt er natuurlijk ook netjes uitzien in een skinny jeans. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte skinny jeans met een keurige blouse. 

kings of indigo skinnySkinny KuyichiLinks: Kings of Indigo: Juno Skinny. Nu € 69,98!
Rechts: Kuyichi: Roxy Super Skinny Ever Black.€ 100,00

2. De Flared jeans

De flared jeans is al een eye-catcher. Je kunt hem combineren met een losse blouse met print en chique hakken voor een feestje, of met een gebreide trui en stoere sneakers met dikke zool voor een casual winterlook. Let op: zorg dat je een flared broek koopt die tot over je enkels valt. Dan staat hij mooi met zowel hakken als sneakers. 

flared kings of indigoflared mud jeansLinks: Kings of Indigo: Tiana, nu € 59,98!
Rechts: MUD Jeans: Amy Bootcut, € 99,95

3. De Wide Leg jeans

De ‘Wide Leg Jeans’ is een stoer, wijd model dat vanaf de taille recht naar beneden loopt. De Ariel Wide Leg jeans hieronder is goed te combineren met een strakke, hooggesloten top. Dit geeft een mooie, klassieke look.  Met de Leila en Alice jeans van Kings of Indigo kun je een hele stoere look creëren. Combineer hem hiervoor met een coole sweater, bijvoorbeeld de Idalika sweat van Kings of Indigo. 

wideleg1wideleg kings of indigowideleg aliceLinks: People Tree: Ariel Wide Leg , € 129,00
Midden: Kings of Indigo: Leila, nu € 69,98!
Rechts: Kings of Indigo: Alice, nu € 84,98!

4.De Mom jeans

De Mom jeans is een beetje baggy, met hoge taille en weinig stretch. Het is een trend uit de jaren ‘90 die de afgelopen jaren weer terug is gekomen. Toen droegen moeders dit model vol op! Nu hoef je geen moeder te zijn om te stralen in een mom-jeans. Wil je een stoere look creëren, maar voel je je fijn in een getailleerde jeans? Dan is de Mom jeans iets voor jou! Combineer de Mom jeans in de zomer met een losse croptop, zodat de broek goed uitkomt.  In de winter kun je kiezen voor een gebreid vest in een winterse kleur en een mooie top met spaghettibandjes, bijvoorbeeld van vegan silk. 

mom armedangelsmom kuyichiLinks: Armedangels: Mairaa, €109,90
Rechts: Kuyichi: Nora Mom, €109,95



Dit was een kleine selectie van een aantal toffe jeans modellen op Project Cece. Wil je alle duurzame jeans zien? Klik dan hier!

Gerelateerde artikelen

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in onze shopsectie!


Deel dit verhaal

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in ons online overzicht van duurzame producten voor vrouwen of mannen!

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en duurzame mode. We planten een boom voor elke inschrijving! 🌳