10x de mooiste duurzame winterjassen

Noor Veenhoven

(laatst geupdate op )

10x de mooiste duurzame winterjassen

Het mag dan wel ontzettend warm zijn voor november, maar (zoals ze in Game of Thrones zeggen) Winter is coming! Dus heb je nog geen goede winterjas? Dan is dit misschien het moment om te investeren in een stijlvolle en tijdloze jas waarmee je nog jaren winters mee kunt trotseren. Wij hebben onze 10 favorieten hier voor je op een rijtje gezet.

Liever alles op een rijtje zien? Ga direct naar:

Klassieke winterparkas van Langerchen

De LangerChen winterparkas zijn absolute aanraders. is een waar staaltje van duurzame elegantie. De parka's zijn stijlvol, wind- en waterdicht, en gemaakt van gerecycled polyester en GOTS biologisch katoen. De jassen zijn vegan en verrassend lichtgewicht, met handige details zoals een capuchon met hoge boord, een verborgen 2-richting ritssluiting en ventilatiegaatjes in de oksel. Met deze jassen zie je er altijd fantastisch uit en hou je het lekker warm.

Teddy jassen van Embassy of Bricks and Logs

Teddy's zijn ook dit jaar nog heel erg hip, en met een reden! Lekker warm, comfortabel en gewoon heel leuk om naar te kijken. Deze jasje van het outdoor-kledingmerk Embassy of Bricks and Logs zijn eerlijk gemaakt en 100% PETA-approved vega. Het TEDDY materiaal is gemaakt van premium vegan 100% gerecycled teddystof en de gladde voering van 100% gerecycled polyester.

Faux Fur Jassen van Gaâla

Je zou het bijna niet geloven maar deze prachtige jassen van Gaâla zijn volledig gemaakt van geupcyclede "nep bont" materialen! De kraag is ook af te nemen voor een veelzijdige look. Bont kan natuurlijk echt niet meer, maar in de koude winter wordt wat extra warmte toch wel verleidelijk. Deze prachtige jas is vrij van leed en een echte eye-catcher.

Warmpjes op de fiets met Maium

Fietsen in de winter is vaak geen pretje, maar met de winterjas van Maium merk je niks van wind, regen of sneeuw. Deze heerlijke pufferjas is heerlijk lang en kun je aan de zijkant openritsen zodat je benen ook droog blijven op de fiets! Een Maium jas is eigenlijk een must-have voor iedereen in Nederland. Deze jas is verkrijgbaar in veel verschillende keuren.

Stijlvolle bestsellers van Lanius

Deze prachtige jas van biologische wol is een bestseller van Lanius. En terecht! Deze jas geeft een stijlvolle urban look en past perfect bij een mooie knitwear trui, wijd uitlopende broeken en laarzen.

Recycled PET jassen van KOMODO

Blijf warm in de winter in deze jassen van KOMODO gemaakt van 100% recycled PET waterflessen. De jassen hebben heerlijk diepe zakken en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Op zoek naar een ander type jas? Het aanbod van het Britse merk KOMODO is zeker een kijkje waard!

Oversized en cropped puffer jas van Alohas

Met deze warme puffer jassen van het made-to-order merk Alohas steel je de show. In de oversized puffer jas is het alsof je in een deken gewikkeld bent - maar in stijl. De cropped puffer jas is stoer maar niet minder warm .

Warm in wol van Sûr Atelier

Deze wolle jassen van Sûr Atelier wordt gemaakt in eigen atelier in Nederland. Het merk is een sociale onderneming, gebruikt natuurlijke materialen en koopt de stoffen lokaal in. Deze enkellange jassen houden je zeker warm deze winter!

Ben je nog niet overtuigd van deze selectie van duurzame winterjassen? Neem dan even een kijkje in onze complete collectie. We hebben meer dan 220 winterjassen, dus daar moet wel iets tussen zitten!

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in onze shopsectie!


Deel dit verhaal

Gerelateerde artikelen

Duurzame kersttruien (die je vaker kunt dragen dan tijdens kerst)

Kersttruien zijn een super leuke manier een feestelijk kerstgevoel te krijgen terwijl je wel comfortabel en warm bent! Maar dat je ze alleen rond kerst kunt dragen is natuurlijk niet zo duurzaam. Daarom hebben we hier tien prachtige truien voor je uitgezocht die je wel het echte kersttrui gevoel geven, maar die ook na de kerstdagen nog leuk zijn.

De ultieme duurzame loungewear merken om je thuiswerkdagen mee door te komen

De coronacrisis heeft Nederland in zijn greep en veel van ons werken nu gedwongen thuis. Zoals een Nederlands voetballegende ooit zei; elk nadeel heeft zijn voordeel. Nu willen we absoluut de ernst van de crisis niet onderschatten (neem alsjeblieft de maatregelen serieus!!), maar in de blog van vandaag aandacht voor de positieve aspecten. Zoals onze favoriete duurzame merken die heerlijke loungewear maken voor naar je “home office”! 

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in ons online overzicht van duurzame producten voor vrouwen of mannen!

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en duurzame mode. We planten een boom voor elke inschrijving! 🌳