Discounts and Give-aways

Noor Veenhoven

Discounts and Give-aways

Zoals jullie misschien al gemerkt hebben doen we enorm ons best deze kerst vol te stoppen met leuke kortingen en cadeautjes. Maar omdat jammer genoeg niet iedereen ons op de voet volgt op facebook, delen we hier nogmaals alle leuke kortingen en weggeef acties, zodat iedereen ervan kan meegenieten. Onze Christmas Countdown is nog even niet afgelopen, dus deze blog zal later verder worden aangevuld met de nieuwe acties.

watMooi 10% korting

watMooi is een echte front-runner wat duurzame mode betreft. Ik weet niet precies hou lang watMooi al bestaat, maar ze zijn al minstens 11 jaar op facebook, dus ze zijn er zeker al een tijdje. Het hele aanbod van watMooi is super variërend, ze hebben prachtige sieraden, lekker truien, feestelijke jurkjes, mooie BHs, en stoere vegan moterjasjes. Voor ieder wat wils dus. Bij watMooi krijg je nu 10% korting,

Kortingscode: CE17

Shoplink: http://bit.ly/2AYWOMn

Better.. Clothing 15% korting

Better.. Clothing is er altijd bij als er voordelige kortingen zijn, en dat terwijl de producten van Better.. Clothing al heel goed te betalen is ook zonder korting. Bij Better.. Clothing kun je mooie overhemden, goede truien, en comfortabele ondershirts halen die beide eerlijk geproduceerd zijn en gemaakt zijn van organisch katoen (GOTS gecertificeerd). Om jou te helpen er netjes uit te zien met de kerst geeft Better.. Clothing een korting weg van 15%

Kortingscode: projectcece

Shoplink: http://bit.ly/2oNsse5

Breizuss 20% korting

Als er iets is dat je wilt in deze koude decembermaand dan is het wel een warme sjaal of omslagdoek. Hier helpt Breizuss je verder. BreiZuss is zoals de naam al doet vermoeden een merk van twee breiende zusters, die samen van duurzame wol de heerlijkste, warme en stijlvolle breisels in elkaar zetten. Wij mochten van BreiZuss een korting uitdelen van 20%, voor deze mooie nieuwe collectie omslagdoeken en sjaals. De namen van de omslagdoeken zijn: Avondzon, Heidebloem, Herfstpad, en Winternamiddag. De sjaals in de aanbieding zijn: Spar, Den, Picae, Abies

Kortingscode: KerstCeCe

Take it slow Give-Away!!

Take it slow is een prachtige webwinkel vol met de mooiste tijdloze ‘slowfashion’ die je kunt vinden. Laura, de founder van Take it slow, wilde jullie graag een kerstcadeautje meegeven. Een beetje extra glitter om vol glamour de feestdagen door te komen. Daarom geeft zij twee paar glittersokken van van Swedish Stockings weg. Je kunt nog meedoen aan de actie op facebook en op instagram. Tag een vriendin die wel wat extra glitter kan gebruiken onder de post, en wie heb jij wel met kerst een prachtig paar glittersokken! Of je ze daarna ook echt cadeau doet is natuurlijk aan jou ;).

Facebook: https://www.facebook.com/projectcece/

Instagram: https://www.instagram.com/project_cece/

Take it slow shoplink: http://bit.ly/2D5s8dP

Wolf and Storm 15% en 20% korting

Wolf and Storm is de perfecte winkel als je op zoek bent naar stijlvolle, duurzame, eerlijke én veganistische fashion. Alle kleding bij Wolf and Storm voldoet namelijk aan deze criteria. Nu komt daar ook nog eens ‘voordelig’ bij, want Wolf and Storm geeft allemaal leuke korting weg. Zo krijg je wel 15% korting op de jurkjes van Noumenon 15% korting op alle tassen van Matt & Nat + gratis totebag en ook nog eens 20% korting op alles van Resiste et Reve. Zo heb je al in een keer een super luxe nieuwjaarsoutfit voor elkaar. 

Kortingscode Noumenon: noumenon

Shoplink Noumenon: http://bit.ly/2oQiV60

Kortingscode Matt & Nat: vegantassen

Shoplink:http://bit.ly/2z08tJe

Kortingscode Resiste et Reve: Resist

Shoplink: http://bit.ly/2poStRs 

Bello & Eco 10% korting

Bello & Eco is een prachtige webshop met echt betaalbare duurzame mode. Bij dit echte familiebedrijf vinden ze namelijk dat duurzame mode door iedereen gekocht moet worden. Om jou nog een extra handje toe te reiken geven ze daarbovenop nog eens een korting 10% op al hun producten.

Kortingscode: DUURZAAM

Shoplink: http://bit.ly/2kkH3Jm

Sophie Stone 15% korting

Nog zo’n heerlijke winkel die ons met kerst in het zonnetje wilt zetten! Sophie Stone geeft je 15% korting op haar heerlijke sophisticated aanbod. Hier kun je zeker wat feestelijks uitzoeken voor de feestdagen, maar ook iets lekker warms voor op de bank met een Netflixje erbij. Voor leuke kerstcadeautjes kun je ook bij Sophie Stone terecht, met het super leuke aanbod aan sieraden, winterwear en vrolijke sokken.

Kortingscode: CECEKERST

Shoplink: http://bit.ly/2kLQ2CJ

Saint Basics 10% korting

Voor lange tijd het duurzaamste kledingmerk op Rankabrand en sowieso het duurzaamste ondergoed merk van Nederland: Saint Basics. Saint Basics pakt lekker uit deze kerst, niet alleen met een super mooie nieuwe collectie waaronder nu ook een bralette en sport bh, maar ook met de mooie giftboxes die ze hebben samengesteld. Saint Basics wilde jou ook een comfortable kerst toewensen en geeft je daarom 10% op hun gehele aanbod.

Kortingscode: PROJECTCECE

Shoplink: http://bit.ly/2oOz0cu

PRETTY&FAIR 50% KORTING

De hoogste korting tot nu toe kun je halen bij PRETTY&FAIR, een eco-schoenenmerk dat eerlijk en duurzaam produceert in Portugal. Veel van de schoenen zijn tevens veganistisch (niet allemaal dus pas op), of van natuurlijk gelooid eco-leer. PRETTY&FAIR maakt ook super leuke tassen, de ook zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen onder eerlijke omstandigheden. Voor de korting van PRETTY&FAIR heb je geen kortingscode nodig, want de korting is al verrekend in de eindprijs.

Shoplink:http://bit.ly/2knuhK3

Chillfish Design give-away!!

Wil jij nog een super leuk t-shirt van Chillfish Design voor kerst? Dat kan want we hebben nog een super leuke give-away voor jullie. Kijk op facebook of instagram voor de actie. De shirts zijn eerlijk geproduceerd en zijn van organisch materiaal. De actie gaat tot kerst, dus wees er snel bij!

Facebook: https://www.facebook.com/projectcece/

Instagram: https://www.instagram.com/project_cece/

Chillfish shoplink: http://bit.ly/2D4yVnq

Bijna alle acties gelden tot 28 december.

Hele fijne feestdagen! En heel veel plezier met shoppen ;).


Deel dit verhaal

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in ons online overzicht van duurzame producten voor vrouwen of mannen!

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en duurzame mode. We planten een boom voor elke inschrijving! 🌳