De leukste duurzame slipper en sandalen merken!

1 juli 2020 06:00 • Noor Veenhoven

De leukste duurzame slipper en sandalen merken!

De temperaturen nemen toe en een lekker paar sandalen of slippers zijn een absolute-must om de zomer te overleven. Inmiddels hebben we meer dan 300 verschillende sandalen en slippers verzameld dus misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom lichten we deze blog een paar van de leukste sandalen en slipper merken uit.

Gladiator style sandalen van Grecian Sandals

De sandalen van Grecian Sandals worden gemaakt door Natasa in Griekenland. Het zijn dus authentieke Griekse sandaaltjes die perfect zijn voor een dagje strand, een zomerse stadswandeling of zelfs een bruiloft.

Gracian sandals

 

Classy sandalen Lanius

Lanius kennen we als een heel stijlvol kledingmerk, maar ze maken ook hele mooie sandalen. De sandalen worden net zoals de rest van hun collectie eerlijk geproduceerd. Deze worden geproduceerd in Duitsland van Chroom-vrij leer.

lanius sandalen

 

Waves Flip Flop Teenslippers uit Sri Lanka

Waves maakt slippers van 100% natuurlijk rubber in Galle, Sri Lanka. Hier wordt het rubber dat Fair Rubber gecertificeerd is op een eerlijke wijze omgetoverd tot fijne slippers. De slippers zijn helemaal vegan en Waves draagt ook bij aan Beach Clean-up projecten.

Waves teenslipper

 

Veganistisch Sandalen van Sharon Woods

De mooie sandalen en mules van Sharon Woods, zijn perfect voor een feestje of voor op kantoor. De sandalen zijn comfortabel, helemaal veganistisch en eerlijk geproduceerd in Spanje in een kleine werkplaats in Alicante.

Sharon Woods

Ethletic Vegan Teenslippers

Ethletic kende je misschien al van al hun klassieke modellen in sneakers, maar ze maken ook geweldige teenslippers. Ze komen bij Ethletic in twee stijlen, met een rubbere band, of een katoenen bandje. Beide modellen zijn vegan, fair trade, en helemaal duurzaam.

Ethletic

Mexicaanse huarache’s van Cano

De prachtige sandalen van Cano zijn met de hand gemaakt door Mexicaans vakmanschap. Cano blaast de traditionele huarache stijl een nieuw leven in met een klassieke moderne schoen. De schoenen zijn gemaakt van allemaal reepjes leer, waardoor ze weinig restmateriaal overhouden. 

Cano

DIY sandalen van Quetzal Artisan

Ben je wispelturig in wat voor schoenen je aan wilt? Dan zijn de sandalen van Quetzal Artisan wat voor jou! Je kunt ze namelijk op ontzettend verschillende manieren knopen. Deze sandalen zijn ontworpen door vrouwen en zijn in elkaar gezet door Maya wevers in Guatemala voor een eerlijk loon. 

Quetzel artisan

Comfortabele TOMS sandalen

TOMS heeft natuurlijk ook een mooie collectie van sandalen. Van gladiator stijl platte sandalen, tot sleehakken, ze hebben ze allemaal. En je weet het waarschijnlijk al, maar TOMS geeft een paar schoenen weg voor elk paar dat er wordt gekocht.

TOMS

 

Gerelateerde artikelen:

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in onze shopsectie!

 

 

Deel deze post:
Categorie: Fashion tips & outfits

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen
in eerlijke en duurzame mode.