5x de mooiste duurzame mutsen

Melissa Wijngaarden

5x de mooiste duurzame mutsen

We kunnen er niet langer omheen. De winterse kou is nu dan toch echt aan het doorbreken. Ben jij ook tot de conclusie gekomen dat je muts van vorig jaar toch écht weg is, nadat je je hele handschoenenbak overhoop hebt gehaald? Geen paniek. Wij zetten de leukste duurzame mutsen voor je op een rijtje. Nu hoef jij alleen nog te kiezen of je gaat voor een muts met of zonder pompom!

Met liefde gebreide Beanie van Mums Handmade

mums handmade beanie

Deze chunky groene beanie van Mums Handmade is handgebreid in Griekenland door de coolste Griekse moeders. Omdat ze met de hand gebreid zijn is elke beanie een beetje uniek. 
Prijs: €36,00
Je shopt hem hier!

 

Framboise beanie van Loop.a life

loopa life beanie

Iedereen is pretty in pink en met deze framboise beanie geef je wat kleur aan je outfit. Hij is gemaakt van gerecyclede wol dus lekker warm op je oren. De beanie is eerlijk geproduceerd in Portugal.


Prijs: 49,00
Je shopt hem hier!

The Beanie van Teym

the beanie teym

Teym is een echt slow fashion merk dat elk nieuw item dat ze produceren eerst tot in de puntjes uitwerkt. Geen wonder dat deze beanie een The verdient in de naam ;).  Deze beanie is gemaakt van 100% merino wol en is eerlijk geproduceerd in Europa.

Prijs: 39,00
Je shopt hem hier!

Vegan muts van Frija Omina

Frija Omina

Deze vegan muts van Frija Omina is gemaakt van 100% biologisch katoen.
Het katoen is fair trade gecertificeerd, wat betekent dat werknemers genoeg betaald krijgen om van te leven. De muts is eerlijk geproduceerd in Duitsland dus goede werkomstandigheden zijn gegarandeerd.

 

Prijs: € 34,90
Je shopt hem hier!

Recycled Cashmere mutsen van HUMNZR

HUMNZR mutsen

HUMNZR is een Italiaans merk dat alleen maar gerecyclede en veganistische materialen gebruikt voor hun items. De mutsen worden in Italië gemaakt onder goede werkomstandigheden en zijn gemaakt van gerecycled kasjmier.

Prijs: €21,50
Je shopt hem hier!


Deel dit verhaal

Gerelateerde artikelen

De ultieme duurzame loungewear merken om je thuiswerkdagen mee door te komen

De coronacrisis heeft Nederland in zijn greep en veel van ons werken nu gedwongen thuis. Zoals een Nederlands voetballegende ooit zei; elk nadeel heeft zijn voordeel. Nu willen we absoluut de ernst van de crisis niet onderschatten (neem alsjeblieft de maatregelen serieus!!), maar in de blog van vandaag aandacht voor de positieve aspecten. Zoals onze favoriete duurzame merken die heerlijke loungewear maken voor naar je “home office”! 

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in onze shopsectie!

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en duurzame mode. We planten een boom voor elke inschrijving! 🌳